Головна » 2013 » Лютий » 2 » Кардинал-Рівне - Спортлідер+ (Хмельницький) АНОНС
12:04
Кардинал-Рівне - Спортлідер+ (Хмельницький) АНОНС
Добряче знайомі

Команда з Хмельниччини «Спортлідер+» з’явилася на горизонті найвищого в Україні футзального дивізіону лише у звітному чемпіонаті. До цього цей регіон не мав своїх представників у когорті найсильніших команд України. Зрозуміло, що новачку не вдалося одразу гучно зарекомендувати себе і команда цілком заслужено отримала ярлик аутсайдера, адже своє перше очко хмельничани спромоглися здобути лише на початку третього кола, тобто провівши половину чемпіонату взагалі без здобутків. Цієї нічиєї від «Спортлідера+» чекали вже давно, але сталося це якраз напередодні третьої зустрічі з МФК «Кардинал-Рівне».

Якщо говорити про сьогоднішніх суперників – МФК «Кардинал-Рівне» і «Спортлідер+», то цілком можна стверджувати, що протягом звітного сезону команди вже добрячи познайомилися один з одним, враховуючи також і підготовчий до сезону період. Адже ще готуючись до сезону обидва колективи неодноразово зустрічалися в контрольних зустрічах. Окрім того, ще й під час паузи в чемпіонаті, викликаної виступом збірної України з футзалу на чемпіонаті світу, команди теж не забули провести контрольні поєдинки. І якщо в спарингах хмельничанам ще якось вдавалося не програвати «кардиналівцям», то два матчі регулярного чемпіонату завершилися заслуженими перемогами рівнян.

Згадуючи матчі між сьогоднішніми суперниками, потрібно відмітити, що, не дивлячись на рахунок, обидва поєдинки тримали вболівальників у напрузі протягом всієї гри. Вперше в Екстра-лізі ці колективи зустрілися в Рівному в 2-му турі 22 вересня 2012 року. Господарі напевно вважаючи, що добре знають суперника і, вирішивши, що його можна здолати не докладаючи над зусиль, ледве не поплатилися за недооцінку, і в першому таймі цілком заслужено поступалися – 0:2. Важко сказати, які слова підшукав до своїх підопічних граючий головний тренер рівнян Сергій Піддубний, але в другому таймі на майданчику був зовсім інший «Кардинал». Свідченням стали чотири сухих голи у ворота «Спортлідера+» і загальна перемога – 4:2. Наступна зустріч між сусідами відбулася у Хмельницькому в 9 турі 23 грудня 2012 року. Але знову дива не сталося і більш досвідчені рівняни взяли гору 3:0.

Потрібно також згадати, що найбільше неприємностей хмельничанам приніс новачок рівнян Андрій Чернієнко, який провів у ворота «Спортлідера+» 4 м’ячі з 7 забитих командою, по два в кожному з матчів. Якраз напевно завдячуючи хмельничанам Андрію з 8 голами вдається знаходитися в когорті найкращих бомбардирів ліги, поділяючи 2-4 місце в рейтингу. До того ж, Чернієнко в останніх трьох матчах не вдавалося засмутити голкіперів команд-суперниць, то чому б не перервати безгольову серію в матчі з «Спортлідером+» і не продовжити приємну традицію.

У хмельничан, які забили всього два м’ячі у ворота рівнян важко когось виділити, але і в їхніх рядах є лідер команди по забитих м’ячах – Олексій Фетько, який забив загалом із 17 командних 4 голи. Варто також згадати і про вихованця рівненського футзалу Володимира Сондака, який у звітному сезоні вирішив допомогти адаптуватися хмельничанам у Екстра-лізі.

Ще одна деталь, яка стосується обох команд і яку також не варто скидати з рахунку. Обидва колективи у звітному матчі планують залучити до своїх складів по одному новачку. Буквально в останні дні дозаявки і рівняни, і хмельничани додали до своїх лав по одному футболісту.

Так, у рівнян після дворічної перерви знову з’явився вихованець рівненського футзалу Сергій Тригубець, який у другій половині сезону 2010-2011 був на правах оренди в «Кардиналі», а згодом знову повернувся до Львова в «Енергію». Якраз Сергій Тригубець у другій половині сезону 2010-2011, граючи за рівненську команду, зміг стати одним із бомбардирів команди, записавши на свій рахунок 10 забитих м’ячів. Більше на гол тоді забив лише Волянюк, а стільки ж, але протягом всього сезону провів Сергій Піддубний. Отже, поява Тригубця в складі МФК «Кардинал-Рівне» повинна підсилити колектив, а часу на знайомство з партнерами йому, напевно, не потрібно.

«Спортлідер+» теж гав не ловив, і вирішив підсилитися вихованцем київського футзалу Вадимом Івановим. Останнім клубом Вадима був один із лідерів чемпіонату Польщі «Ред Девілс» (Хойніце), а до цього в Україні – луганський «ЛТК», за який, між іншим, зараз грає його брат-близнюк Дмитро.

Як бачимо з вище наведеного, на вболівальників чекає захоплюючий двобій, який не дасть сумувати їм на трибунах, адже всім буде цікаво дізнатися, чи вдасться хмельничанам продовжити успіх, та як і в попередньому матчі поповнити очковий доробок, та чи зможуть рівняни перервати безвиграшну серію, яка вже складає три матчі.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Категорія: Анонси | Переглядів: 852 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]