Головна » 2012 » Вересень » 21 » Кардинал-Рівне – Спортлідер+. Анонс
14:24
Кардинал-Рівне – Спортлідер+. Анонс
Чіткий розрахунок «Кардиналу» проти молодецького запалу «Спортлідера+»

Вперше в історії Екстра-ліги в офіційному матчі в Рівному зустрінуться хмельницький «Спортлідер+», який, хоч і не за спортивним принципом, але отримав право виступати у найвищому футзальному дивізіоні України, і місцевий «Кардинал-Рівне». «Спортлідер+» – перша команда, яка представляє Хмельниччину на такому високому рівні, в найвищому дивізіоні України з футзалу.

Уже в першому матчі суперник у хмельничан був не з простих – «Єнакієвець» з Єнакієвого. Проте хмельничани не виглядали хлопчиками для биття, і хоча більш досвідчені і зіграні донбасівці здобули перемогу та мали більше реальних нагод для взяття воріт, виграти їм вдалося лише завдяки двом голам, забитим наприкінці першого тайму. Мабуть, у цей час гравці «Спортлідера+» подумки вже були в роздягальні, тому, можливо, і втратили пильність.

Що ж очікувати від подолян в матчі проти рівненської команди? Напевно, для них здобутком вважатиметься нічийний рахунок в Рівному, чи навіть поразка з мінімальною перевагою суперника. Хмельничани на 90% оновили склад своєї команди. З попереднього сезону залишилися лише Дмитро Михайленко, Віталій Атаманюк та Дмитро Мартинюк. Окрім того, з дубля заявлений за команду голкіпер Богдан Тимощук, але навряд чи він зможе скласти конкуренцію воротарям, які вже понюхали пороху вищого футзального дивізіону – Євгену Кіндякову, який в минулому сезоні захищав кольори чернівецького «Меркурія», та Віталію Воронкову, який останні півроку провів у київській бізнес-лізі.

Але не лише досвідченими стражами воріт можуть похвалитися хмельничани. Доволі послужний список мають і польові гравці, які в новому сезоні поповнили колектив. Виявив бажання випробувати свої сили в складі дебютанта Екстра-ліги вихованець рівненського футзалу Володимир Сондак, який перейшов з «Кардиналу-Рівне». З луганської «ЛТК» перейшов Ярослав Заворотний. Останні півроку новачок хмельничан Юрій Карбовський провів в першоліговому «Меркурії», але більшість його футзальної кар’єри припадає на «ЛТК». Так само і Максим Івонко ще рік тому грав в Луганську, а зараз поповнив ряди новачка Екстра-ліги. Солідний послужний список у Дмитра Калукова, чого лише варті два роки в складі донецького «Шахтаря», який на жаль уже припинив своє існування. Андрій Засенко відомий шанувальникам футзалу за виступами в таких командах, як «Будівел», «ТВД», останнім часом грав у «Зорі-Титан». Максим Коробко повернувся на Україну після трирічних виступів у чемпіонаті Росії. Вихованець київського футзалу Віктор Цой повернувся в Україну із Франції, де три роки захищав кольори команди вищої ліги. Отже «Спортлідер+», маючи таке солідне поповнення, цілком може створити нехай не сенсацію, а просто здивувати суперника, якому складно передбачити силу новачка. Окрім того, керівництво клубу поставило завдання перед гравцями «Спортлідера+» – потрапляння до найсильнішої четвірки. Враховуючи цю обставину, гості напевно і в Рівному не здаватимуться на милість переможця, а боротимуться за кожний м’яч.

Отже цілком справедливо можна передбачити, що на вболівальників очікує захоплюючий матч, адже і перед «кардиналівцями» стоять аналогічні завдання. А після нічиєї з чемпіоном «Енергією», аналогічний рахунок із «Спортлідером+» буде розцінюватися, як невдача. І хоча рівняни вже двічі випробували міцність хмельницьких редутів у товариських матчах, проте ці ігри не йдуть ні в яке порівняння з офіційними і розслаблятися «кардиналівцям» не можна в жодному разі. Самовпевненість у грі проти новачка може лише зіграти на руку «Спортлідеру+». Підігріє інтерес до матчу ще й участь у ньому Володимира Сондака, який ще навесні захищав кольори «Кардиналу-Рівне». Як відомо, гравці проти своєї попередньої команди грають з подвійною енергією.

Виходячи з вище наведеного, на вболівальників, які в суботу, 22 вересня, відвідають ДЮСШ №4, очікуватиме цікавий двобій з великою кількістю гольових моментів, і, сподіваємося, що також дуже важливо, з хорошим відсотком реалізації. А перемогу нехай відсвяткує сильніший.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 722 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]