Головна » 2013 » Лютий » 20 » Кардинал-Рівне – ЛТК. Анонс
00:30
Кардинал-Рівне – ЛТК. Анонс
Непередбачувані команди – непередбачуваний результат

У черговому турі в Єнакієвому зустрінуться «Єнакієвець» і «Локомотив», у Хмельницькому «Спортлідер+» і «Ураган», а в Рівному гратимуть «Кардинал-Рівне» і «ЛТК». У першій парі цікаво буде дізнатися, чи втримають у чергове лідерство «залізничники», чи єнакіївські бразильці їм стануть на заваді. Майже аналогічна ситуація в Хмельницькому, лише з тією різницею, що аутсайдер «Спортлідер+» намагатиметься нарешті позбутися злощасного нуля у колонці перемог, а бразильський легіон «Урагану» намагатиметься виправдати отримані аванси, адже від третього місця івано-франківців відділяє лише одне очко.

Але напевно найцікавішим і найнепередбачуванішим з усіх очікується двобій між «кардиналівцями» і «телефоністами». У звітному сезоні передбачити наперед результат зустрічі за участю цих команд досить складно. Обидва колективи здатні піднести сюрприз, як неочікуваною перемогою, так і неочікуваною поразкою. І хоча луганчанам на відміну від рівнян більше щастить, проте на результатах особистих зустрічей це не позначається.

Так, будучи на першому місці «ЛТК» здолала у Рівному господарів із рахунком 5:2. Здавалося, що і в домашній грі в Луганську «телефоністи» без проблем розберуться з гостями, проте зовсім іншої думки були «кардиналівці» і, провівши у ворота суперників п’ять сухих м’ячів, не залишили шансів «ЛТК». Тому передбачити рахунок чергової зустрічі в Рівному досить складно, адже він може бути, як на користь однієї, так і на користь іншої команди. Багато що залежатиме від готовності і настрою команд на гру.

Рівнянам перемога потрібна, як вода, як свіжий ковток повітря, адже до завершення підходить третє коло, а заповітного місця в квартеті найсильніших поки що непомітно. Кожний наступний поєдинок для рівнян на вагу «золота», а кожна поразка може стати роковою. Щодо «ЛТК», то і луганчанам не варто розбазарювати очки, адже їм у спину дихають івано-франківці, які поступаються лише одним очком. Але і амбіції «Єнакієвця», який підсилився бразильцями, теж не дадуть спокійно почуватися, адже перевага в 7 очок може швидко розтанути. Окрім того, не потрібно скидати з рахунків і можливість піднятися в турнірній таблиці. Адже відставання від лідера – «Локомотива» – складає всього 4 очки, а львівська «Енергія» взагалі знаходиться на відстані однієї перемоги і якраз звітний тур пропускає. То чому б «ЛТК» не скористатися можливістю і, здобувши в Рівному перемогу, не наздогнати втікачів?

Хто ж найбільше запам’ятався у складі «ЛТК» у звітному сезоні? Звичайно варто відмітити голкіпера луганчан екс-«кардиналівця» Андрія Пітулю, хоча луганчани і пропустили 46 м’ячів, більше – 73, пропустив лише аутсайдер – «Спортлідер+». Але велику кількість пропущених луганчани компенсують великою кількістю забитих м’ячів, лідируючи за кількістю забитих м’ячів – 59, одразу за ними йдуть львів’яни, які забили аж на 16 голів менше. Тому не дивно, що одразу три луганчанина перебувають в п’ятірці бомбардирів. Очолює список бомбардирів Екстра-ліги луганчанин Богдан Свиридов – 16 голів, одразу за ним, забивши на три менше, йде капітан «ЛТК» – Артем Рось, а замикає п’ятірку з 8 голами Тарас Кузь.

Загалом у найвищому дивізіоні команди між собою провели 8 поєдинків: 5 перемог на рахунку МФК «Кардинал-Рівне», одна гра не виявила переможця і дві перемоги на рахунку «ЛТК». Із 32-х м'ячів проведених у ворота луганчан половина – 16 – на рахунку чотирьох гравців: Волянюк – 8 (перейшов до «Єнакієвця»), Паршиков і Танський по 4. А з 20-ти командних у «ЛТК» 11 забили три гравці: по чотири голи – Разуванов і Стрілець, а на гол менше провів Рось. Цікаво також, що серед авторів 52-х голів 14-ти рівнян і 11-ти луганчан, ще один м’яч у свої ворота провів Удовиченко («ЛТК»). У першому таймі команди забили 21 м’яч (13 рівняни і 8 луганчани), у другому відповідно 31 (19 рівняни і 12 луганчани). Найщасливішими для рівнян були 37-ма і 40-ва хвилини, під час яких вони забили супернику відповідно 4 і 3 м’ячі. Трохи менш вдалою була заключна хвилина для «ЛТК» – 2 голи, але стільки ж «телефоністи» провели ще й на 32-й та 39-й хвилинах. МФК «Кардинал-Рівне» з 32-х м’ячів 12 забив у заключній п’ятихвилинці, а луганчани 9 у заключній десятихвилинці (із них 5 за останні п’ять хвилин).

Отже, гра в Рівному між двома непередбачуваними суперниками обіцяє бути дуже насиченою на події, обидві команди намагатимуться показати високі швидкості, гостру націлену на ворота гру, багату гольовими моментами. Чия тактика виявиться кращою – Романа Ковальчика чи Сергія Піддубного, чия команда краще впорається зі стартовим хвилюванням і продемонструє, на що здатна? Відповідь на всі ці запитання дасть лише сама гра, яка триматиме вболівальників у напрузі до фінальної сирени, у цьому можна навіть не сумніватися. Не потрібно також забувати і про вдачу, адже до кого вона повернеться на цей раз, той і буде «на коні». Якби не сталося, двобій не залишить байдужими глядачів і віримо – футболісти порадують їх хорошою результативністю, адже заради футбольного дива вболівальники і полюбляють футзал.

Юрій РАЧКОВЬСКИЙ
Категорія: Анонси | Переглядів: 758 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]