Головна » 2012 » Січень » 20 » Кардинал-Рівне - ЛТК. АНОНС
19:12
Кардинал-Рівне - ЛТК. АНОНС
З вірою і надією

У попередньому чемпіонаті рівняни і луганчани зустрічалися двічі у регулярному чемпіонаті і обидва рази перемогу святкували рівняни. У 7 турі 9 жовтня 2010 року «Кардинал-Рівне» в Луганську переміг ЛТК - 4:3 (Голи: Волянюк-3, Паршиков – Івонко, Ануфрієв-2), а у матчі відповіді в 18 турі 13 березня 2011 року з рахунком - 6:1 (голи: Удовиченко (автогол), Чеботарьов, Піддубний, Паршиков-2, Тригубець – Стрелець). У серпні «ЛТК» і «Кардинал» зустрічались у рамках «Кубка Львову» і луганчани перемогли – 5:4.

МФК «Кардинал-Рівне» і луганська «ЛТК» стартували цього сезону не зовсім вдало. Зазнавши на старті двох поразок рівняни нарешті здобули перемогу - 4:0 (голи: Бондар, Волянюк, Федюк, Піддубний) над луганчанами, але черговий виїзд також не приніс кардиналівцям успіху - поразка від «Локомотиву». Проте чергова домашня гра з «Монолітом» і друга перемога в Екстра-лізі. Завершили перше коло рівняни нічиєю з «Єнакієвцем» у Донецьку.

Не кращим чином провели перше коло і луганчани. У перших двох поєдинках вони пропустили по шість голів, а після поразки рівнянам їхня гра змінилася в кращу сторону. І хоча «ЛТК» поступилася в рідних стінах «Моноліту» 0:1, але показала справжній характер у тому матчі. Тому вже у наступній домашній грі нарешті вдалося здобути перемогу, і не просту, а над самим чемпіоном, «Ураганом», 5:1. А в заключному турі першого кола луганчани ледве не принесли сенсацію, поступившись з мінімальним рахунком у Харкові «Локомотиву» – 3:4.

Друге коло команди провели по-різному, якщо луганчани додали в грі і зуміли повторити результат кардиналівців у першому колі, набравши 7 очок, то рівняни задовольнилися лише чотирма, причому нічию було здобуто в очній зустрічі в Луганську – 3:3 (голи: Кузь, Заворотний, Рось – Маринюк, Когут, Волянюк).

Новий рік, а одночасно і третє коло, рівняни розпочали з бойової нічиєї в Рівне з «Енергією» - 1:1, та мінімальною поразкою – 1:2 в Івано-Франківську. А ось «ЛТК», з рахунком – 5:0, вдруге здолав «Єнакієвець», на цей раз у рідних стінах, і поступився у Львові «Енергії». Як виявилося, перемоги над «Єначкою» було достатньо, щоб в турнірній таблиці на одне очко випередити МФК «Кардинал-Рівне».

Для любителів статистики: в очних зустрічах команд – 3 перемоги на рахунку МФК «Кардинал-Рівне» і одна нічия. Із 17 м’ячів проведених у ворота луганчан 10 на рахунку трьох гравців: Волянюк – 5, Паршиков – 3, Піддубний – 2. А з 7 командних в «ЛТК» найбільше, два голи, забив Ануфрієв.

Обидва колективи чудово розуміють, що у звітному матчі умовно розігрується 6 очок, адже команди є сусідами по турнірній таблиці і їх розділяє всього одне очко, відповідно, 12 у рівнян і 13 у луганчан. Господарів майданчика явно не задовольняє турнірне становище, а для його зміни необхідні перемоги, а де ж їх ще здобувати, як не в матчах із сусідами по таблиці. Тому не дивно, що команда готується до дуелі з подвоєною енергією. Не менш важливим буде матч і для луганчан, які теж розраховують на поповнення очкового запасу.

Отже в суботу незначну перевагу, як господарі, матимуть рівняни, адже палка підтримка вболівальників повинна додати енергії і натхнення гравцям. Проте це не свідчить, що перемога їм гарантована. Двобій вийде напруженим, насичений гострими гольовими моментами і непередбачуваними ігровими ситуаціями, а отже вболівальники отримають справжню насолоду від гри. Навряд чи вона супроводжуватиметься великою кількістю голів, адже обидва колективи намагатимуться не припускатися помилок у захисті і тому не кидатимуться стрімголов в атаку, забуваючи про захист власних воріт. Хоча є надія на те, що рівнянам знову посміхнеться фортуна, і вони згадають свої найкращі ігри, в яких у них не виникало проблем із реалізацією моментів. Ну не може весь час не щастити, все колись повинно завершитися, то навіщо відкладати на майбутнє те, що вже цілком може статися в найближчому матчі. Окрім того, ситуація в турнірній таблиці просто зобов’язує, адже різниця між командою, яка посідає останнє місце, «Монолітом», і четвертим колективом, «Єнакієвцем», становить лише 4 очки. А отже, кожна гра для всіх чотирьох колективів на вагу «золота».

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Категорія: Анонси | Переглядів: 670 | Додав: Andrey | Теги: Анонс, Кардинал-Рівне, лтк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]