Головна » 2011 » Листопад » 18 » Кардинал-Рівне — Локомотив (Харків). Анонс
17:30
Кардинал-Рівне — Локомотив (Харків). Анонс
В рамках 11 туру Екстра-ліги, Кардинал-Рівне прийматиме харківський Локомотив.

На даний момент наша команда посідає звичне для себе 5 місце, в той же час Локомотив розмістився на 2 сходинці, маючи при цьому в гру запасі. Харків'яни лише раз поступилися в рамках Екстра-ліги, а саме івно-франківському Урагану 2:3 на виїзді у 3 турі, після чого у наступному турі розтрощили нашу команду 5:1 (єдиний гол в складі рівнян забив голкіпер Віталій Дєнюжкін з пенальті наприкінці зустрічі, який і став кращим гравцем матчу в складі Кардинал-Рівне).

Що одразу впадає в очі у грі суперника, так це те , що після поєдинку з нашою командою, харків'яни почали багато пропускати (12 м'ячів у 5 поєдинках) та перемоги в один м'яч, виключення становить остання гра проти чемпіона України, де харків'яни відвантажили аж 6 голів.

Відразу семеро гравців харківського Локомотива були викликані до лав національної збірної України, яка наприкінці листопада проведе товариські ігри зі збірною Латвією, тим самим підтверджуючи високий рівнеь гри кожного футболіста з табору нашого суперника. Також до складу делегації увійде тренер харків'ян та лікар.

Рівняни ж прагнутимуть реваншуватия за ту розгромну поразку, та й показати, що можуть в рідних стінах обігрувати не лише ЛТК та Моноліт, а й команди з верхньої частини турнірної таблиці (останній раз наша команда перемагала аж у 5 турі, де розгромила харквський Моноліт 6:1).

Що ж, гра обіцяє бути захоплюючою та багатою на голи, рівняни прагнутимуть здобути 3 перемогу в цьому сезоні, а харків'яни не дати себе обігнати івано-франківському Урагану та продовжити переслідування за львівською Енергією. Хто виявиться сильнішим, проце ми дізнаємося завтра близько 15 години. Бажаємо нашій команді успіху та перемоги!

Керівництво та гравці МФК "Кардинал-Рівне" запрошують вболівальників відвідати гру, і підтримати рівненську команду.

19 листопада 2011, Кардинал-Рівне — Локомотив (Харків), 13.00. ДЮСШ 4 (вул. Фабрична, 7).

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Ігор Якимишин (Львів).

Третій арбітр – Віктор Самков (Рівне).

Хронометрист - П.Кравцов (Рівне).

Інспектор - Володимир Коп’як (Одеса).

Делегат – Микола Повисший (Харків).

Про команду Локомотив

У вересні 1991 року, відновило роботу відділення футболу ДФСК «Локомотив» Південної залізниці. Були створені дві групи юнаків 1981 - 1982 р. н і 1987 - 1988 р. н. з підготовки висококласних футболістів. Юнацькі команди «Локомотив» Харків ставали переможцями та призерами різних міжнародних турнірів. Найбільших результатів юні футболісти «Локомотива» добилися в міні-футболі. Команда юнаків 1981 р. н. стала володарем першого Кубка України з міні-футболу, а команда юнаків 1987 - 1988 р. н. - Тричі ставала переможцем юнацьких першостей України.

З огляду на такі результати, групою ентузіастів, за організаційної підтримки Південної залізниці, було прийнято рішення дати можливість юним футболістам спробувати свої сили на більш високому рівні і заявити команду в 1 лігу першості України.

Сезон 2005/2006 рр..

Цей сезон став дебютним для команди «Локомотив» у професійній лізі. Команда «Локомотив» (Харків), сформована з вихованців відділення футболу Дорожнього фізкультурно-спортивного клубу Південної залізниці, стала учасником чемпіонату України серед команд першої ліги у Східній зоні. За підсумками регулярного чемпіонату першої ліги «Локомотив» у Східній зоні зайняв четверте місце, набравши 23 очки.

Сезон 2006/2007 рр..

У цьому сезоні перший серйозний успіх «Локомотива» - команда завойовує малі бронзові медалі чемпіонату України і отримує право виступати у вищій лізі національного чемпіонату.

Напередодні дебютного старту харківського «Локомотива» у вищій лізі чемпіонату України підопічні Євгена Ривкіна стали володарями «Кубка Визволення», який традиційно проводиться в Харкові перед початком регулярного чемпіонату. У фіналі «Кубка Визволення» «Локомотив» з рахунком 3:2 обіграв львівський висшеліговий клуб «Тайм».

Сезон 2008/2009 рр..

У 2008 році команда дебютує у вищій лізі чемпіонату України. У першому для себе сезоні команда встановила клубний рекорд, зробивши безпрограшну серію в 12 матчів. За підсумками чемпіонату «Локомотив» посів високе для дебютанта ліги сьоме місце.

У цьому ж сезоні в Словенії у місті Копра відбувся чемпіонат світу серед студентських команд. У складі збірної України гравці харківського «Локомотива» Сергій Зінченко, Олександр і Дмитро Сорокіни і голкіпер Дмитро Литвиненко завоювали срібні нагороди. Успішно подолавши всі етапи турніру, наша збірна дійшла до фіналу, де поступилася збірній Португалії з рахунком 1:5.

У 2008 році Сергій Зінченко, Олександр і Дмитро Сорокіни отримують звання майстрів спорту України.

У грудні 2008 року в Росії, в Санкт-Петербугре відбувся перший в історії футзалу чемпіонат Європи серед молодіжних команд. У складі збірної України виступали відразу п'ятеро гравців харківського «Локомотива» - Дмитро Клочко, Сергій Зінченко, Олександр і Дмитро Сорокіни і голкіпер Дмитро Литвиненко. Збірна Україна стала бронзовим призером Євро-2008. У півфіналі українці поступилися збірній Росії з рахунком 0:1. До речі саме команда Росії і стала чемпіоном Європи серед молодіжних збірних.

У цьому ж році головному тренеру команди Євгену Ривкіна присвоєно звання «Заслужений тренер України».

У цьому ж сезоні «Локомотив» вперше у своїй історії став володарем Кубка України! У фіналі, який відбувся на початку травня в Донецьку, «Локомотив» з рахунком 2:0 обіграв донецький «Шахтар». Авторами голів стали Дмитро Федорченко та Дмитро Клочко.

У чемпіонаті країни «Локомотив» займає ввисоке четверте місце, набравши 51 очко.

Влітку 2009 року дев'ять чоловік з команди «Локомотив» Євген Ланки, Олександр і Дмитро Сорокін, Дмитро Клочко, Дмитро Федорченко, Сергій Зінченко, Віталій Одегов, Віталій Кисельов та Дмитро Литвиненко в складі національної збірної України взяли участь у престижному міжнародному турнірі «Гран-Прі »у Бразилії. За його підсумками наша національна збірна посіла шосте місце з 16-ти команд.

Сезон 2009/2010 рр..

«Локомотив» в чемпіонаті країни увійшов до складу шістки найсильніших команд і в підсумковій турнірній таблиці посів п'яте місце.

У серпні 2010 року «Локомотив» став срібним призером міжнародного турніру «ISMA Futsal Friendly Cup 2010».

У цьому ж місяці вісім гравців «Локомотива» були викликані в студентську збірну країни для участі в чемпіонаті світу в місті Нови Сад (Сербія). Збірна України посіла на чемпіонаті світу четверте місце.

Сезон 2009/2010 рр..

«Локомотив» в чемпіонаті країни увійшов до складу шістки найсильніших команд і в підсумковій турнірній таблиці посів п'яте місце.

У серпні 2010 року «Локомотив» став срібним призером міжнародного турніру «ISMA Futsal Friendly Cup 2010».

У цьому ж місяці вісім гравців «Локомотива» були викликані в студентську збірну країни для участі в чемпіонаті світу в місті Нови Сад (Сербія). Збірна України посіла на чемпіонаті світу четверте місце.

Кардинал-Рівне ULTRAS
http://mfk-lokomotiv.com.ua
Категорія: Анонси | Переглядів: 718 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал рівне локомтив футзал екст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]