Головна » 2012 » Квітень » 20 » Кардинал-Рівне — Локомотив. Анонс
16:18
Кардинал-Рівне — Локомотив. Анонс
Кожне очко на вагу «золота»

Матчі між рівнянами і харків’янами завжди проходять у запеклій непередбачуваній боротьбі, красномовним підтвердженням цьому є рахунки матчів. Так, лише в двох іграх залізничникам вдалося здобути перемоги з великим рахунком, у двох матчах перевага «Локомотиву» була мінімальною, а в одній грі, теж з мінімальним рахунком, сильнішими в гостях виявилися «кардиналівці».

Так у попередньому чемпіонаті суперники зустрічалися двічі в регулярному чемпіонаті. У 10-му турі 13 листопада 2010 року «Кардинал-Рівне» в рідних стінах поступився з розгромним рахунком - 1:7 (голи: Волянюк – Журба-3, Федорченко-2, О.Сорокін), а у матчі відповіді в 21 турі 2 квітня 2011 року «кардиналівці» взяли реванш, здолавши в суху харків’ян із рахунком – 2:0 (голи: Тригубець, Піддубний).

У першому колі Екстра-ліги в 4-му турі 24 вересня «Локомотив» у рідних стінах переграв «Кардинал-Рівне» з рахунком - 5:1. (голи: Д. Клочко-2, Кисельов, Д. Сорокін, Федорченко – Дєнюжкін). У другому колі в 11 турі 19 листопада рівняни в запеклій боротьбі поступилися в рідних стінах - 0:2. (голи: О.Сорокін, Білоцерківець). У третьому колі в 18 турі 18 лютого в Харкові «Локомотив» переміг з мінімальною перевагою - 1:0 (гол: Журба). Отже загалом в 5 матчах кардиналівці здобули одну перемогу, а в чотирьох матчах поступилися харків’янам. Різниця забитих і пропущених – 4:15 на користь «Локомотива».

Ні для кого не секрет, що останнім часом рівненську команду переслідує справжня епідемія травм і хвороб. Так, бувають матчі коли головний тренер Сергій Піддубний має в своєму розпорядженні лише 6-7 виконавців. Ось і в грі з «Локомотивом» не зможе допомогти команді Олександр Басич, який пропускатиме гру через червону картку, отриману в попередній грі. Також не вийдуть на майданчик травмовані Дмитро Ситник і Тарас Прислупський. Всі інші гравці брали участь у тренуванні напередодні гри і їхня участь у матчі залежатиме від тренерського рішення.

До завершення сезону залишилося чотири тури, «Локомотив» зіграє чотири гри: в Рівне з МФК «Кардинал-Рівне», в Єнакієво з «Єнакієвцем», в Харкові з «Енергією» і в Луганську з «ЛТК», а ось рівнянам залишилося зіграти всього дві – з «Локомотивом» і знову ж таки в рідних стінах з «Єнакієвцем», ще три очки кардиналівці отримають за технічну перемогу над «Монолітом».

Турнірне становище команд зобов’язує перемагати в кожному матчі. Харків’яни ще не втратили шанси на здобуття золота, і скоріш за все в боротьбі за нього вирішальною буде гра в Харкові з нинішнім лідером «Енергією». Зараз команди розділяє 5 очок, найближчий тур львів’яни пропускають, а значить у разі перемоги «залізничників» у Рівному різниця скоротиться до двох очок.

На жаль, МФК «Кардинал-Рівне» не може похвалитися претензіями на нагороди, але завершувати сезон на останньому шостому місці кардиналівці навряд чи мають бажання, а тому лише перемоги в заключних матчах дадуть надію на 5 місце. Відставання від «ЛТК», яка посідає 5 місце, складає 4 очки, враховуючи те, що обом командам зарахують по три очки за «Моноліт», це доволі суттєва різниця, адже обидва колективи проведуть ще по дві гри, і луганчанам для повного щастя потрібно здобути лише одну перемогу, а ось рівняни не мають права на помилку.

«Кардиналівці» зіграють дві гри в рідних стінах з уже згадуваним «Локомотивом» і в передостанньому турі з не менш серйозним суперником – «Єнакієвцем». Луганчани ж зіграють в Івано-Франківську з «Ураганом» і в заключному турі прийматимуть «Локомотив». Звичайно, складно буде луганчанам боротися за перемогу з лідерами, але і рівняни матимуть не менш складних суперників. Окрім того, незначною перевагою для «ЛТК» буде те, що в заключному турі рівняни не гратимуть, а телефоністи вже знатимуть результат і тому в заключному турі зможуть діяти залежно від ситуації.

Отже, з усього цього можна зробити один висновок, що на вболівальників чекає захоплююче завершення сезону.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

21 квітня, субота
«Кардинал-Рівне» (Рівне) - «Локомотив» (Харків)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
Результати попередніх матчів - 1:5, 0:2, 0:1
Арбітри: Микола подерті (Вінниця), Сергій Конюхов (Житомир)
Категорія: Анонси | Переглядів: 619 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал рівне локомотив харків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]