Головна » 2010 » Грудень » 1 » Кардинал-Рівне - Імпульс (Шостка) 4 : 3
19:06
Кардинал-Рівне - Імпульс (Шостка) 4 : 3

Двоякі відчуття переповняли серця вболівальників після першого матчу 1/8 кубку України з футзалу. З однієї сторони Кардинал-Рівне впринципі за класном переважав свого опонента, а з іншої - провали в обороні і невиразна гра в нападі мало не призвели до поразки.

«Кардинал-Ровно» (Ровно) - «Импульс» (Шостка) - 4:3 (2:0)

Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ - 4 200 глядачів

Кардинал-Рівне: Віталій Денюжкін - Олександр Басіч, Андрій Паршиков, Роман Волох, Віталій Танський, Володимир Данилюк, Володимир Сондак, Михайло Волянюк, Олег Чеботарьов, Павло Дармовіс, Сергій Піддубний, Юрій Когут

Голы: Данилюк (11), Басич (17), Танский (29), Когут (35) - Кролевецкий (32,38), Максимовский (35)
Попереджені: Піддубний - Загородній

Хоча починалося все дуже непогано...

З перих хвилин Кардинал-Рівне пішов в атаку затиснувши гостей на їхній половині поля. Щоправда в перших 10 хвилин рівняни не спромоглися створити реальних моментів для взяття воріт і переважно турбували голкіпера імпульсу дальніми ударами. Один з таких ударів і призвів до взяття воріт гостей. Точним ударом метрів з 10 відзначився Данилюк.

Після забитого голу особливо картина гри не змінилася і Кардинал-Рівне продовжував контролювати м'яч на половині поля гостей. 

На 16 хвилині Басіч зумів подвоїти рахунок після сумбуру в штрафному майданчику Імпульса м'яч відскочив до Олександра і той з кількох метрів переправив його у порожні ворота.

До перерви варто відзначити ще кілька невдалих спроб господарів збільшити раунок, а також надійну гру голкіпера рівнян Віталія Дєнюшкіна, який перервав вихід гравця гостей один-на-один.

По перерві картина гри не змінилася. Складалося враження що гості не спроможні нічого створити. а Кардинал просто контролює м'яч і доводить гру до логічного завершення. 

На 29 хвилині Танський пробивши з гострого кута застав з ненацька голкіпера гостей і довів рахунок до розгромного.

З цього моменту гра змінилася.... Можливо Кардинал зарано повірив у перемогу, але у будь-якому випадку важко знайти слова щоб описати те що відбувалося надалі. Спочатку дєнюшкін перервав небезпечний вихід віч-на-віч, а потім на 32 хвилині гості втікли у контратаку і Криловецькому вдалося переправити м'яч у сітку воріт Дєнюшкіна. Якщо це можна було розглядати як прикру несподівнку, то гол Максимовського на 35 хвилині можна пояснити тільки відверто розслабленістю наших гравців котрі просто не дограли епізод до кінця.

Після такого ляпаса Каринал пішов в атаку і майже відразу ж після гарно розіграної комбінації забив Когут.

Здавалось би що цей гол остаточно надломить гостей. мабуть так вирішили і гравці Кардиналу. але гості думали інкаше і на 38 хвилині все той же Кролевецкий скорочує відставання до міінімуму.

Останні хвилини Кардинал провів в атаці намагаючись хоч якось збільшити перевагу на власну користь. А гості грамотно захищалися і на заключних секундах гри мали стовідсотковий шанс звести матч до нічиєї. Гравець імпульса за 7 секунд до сирени вийшовши сам на сам з Дєнюшкіним пробив мимо воротаря і м'яч чудом розминувся лише в кількох сантиметрах зі стійкою.

Фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу Кардинал-Рівне. З огляду на сьогоднішній результат наступна гра буде дуже не простою ля Рівнян.



Категорія: Екстраліга | Переглядів: 658 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 KROKODILLER  
0
та там такий зал шо тільки аншлагі проводить)))

3 Ігор  
0
Все вірішиться в Шостці. Там буде справжній аншлаг!

2 KROKODILLER  
0
та да

1 Andrey  
0
Гра більше розчарувала чим порадувала...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]