Головна » 2011 » Вересень » 3 » Кардинал-Рівне — Енергія. Анонс
14:40
Кардинал-Рівне — Енергія. Анонс


Ну що ж, дочекалися...відкриття футзального сезону 2011-2012 відбудеться 4 вересня о 13.00 в спорткомплексі ДЮСШ-4 матчем Кардинал-Рівне - Енергія (Львів).

Матчем, який ще два роки тому, можна назвати львівським дербі, але хоча зараз це вже не львівське протистояння все ж у поєдинку є підводні течії. Все-таки у обидвох клубів давні зв’язки. Деякі футболісти із «Енергії» переходили в аренду в «Кардинал».

Та й зараз у рівненському клубі виступає вдосталь гравців, які заявили себе саме у «зелено-білій футболці». Це і Сергій Піддубний і Андрій Паршиков і Андрій Пітуля, які у свій час захищали кольори «енергетичного клубу». Через це до матчу підвищений інтерес. Не тільки через гравців, але й через дружні відносини між клубами. Кожен поєдинок між ними є унікальним. Так що чекаємо двобою.

Комусь можливо і приїлось уже це протистояння, так як в серпні ці команди провели 2 спаринги між собою в Львові - перший матч завершився перемогою львівян 5:3, проте в другій грі, рівняни взяли переконливий реванш - 7:3. Як би не хотів головний тренер Кардинал-Рівне Сергій Піддубний, щоб на старті сезону грати з лідерами, але все ж жеребкування внесло свої корективи і знову гра з Енергією.

За це міжсезоння у Кардинала відбулись кардинальні зміни - головним тренером команди, замість Юрія Баховського, став Сергій Піддубний, який буде "граючим тренером". У деяких людей це викликало певний скептицизм, так як з тренерського містка краще видно рисунок гри, помилки гравців, є час на обдумування прийняття певних тренерських задумів та рішень. З іншої сторони, граючий тренер краще відчуваю саму гру, так як він бєзпосередньо знаходиться на майданчику і може одразу, в необхідний момент, підказати та вказати своїм підопічним на огріхи.

Лави команди покинув через сімейні обставинй, дуже корисний гравець - Сергій Тригубець, який завтра може вийти на свіжопофарбований паркет ДЮСШ, тільки уже в якості гравця Енергії. Натомість прийшли до Камдинал-Рівне з тієї ж Енергії Олександр Бондар, який є нашим вихованцем та Андрій Федюк. Олександр, під час товариських ігор зарекомендував себе з дуже хорошої сторони, відзначаючись голами майже в кожному поєдинку.

Крім вищезгаданих товариських ігор з Енергією, наша команда взяла участь у 2 турнірах - в Луцьку, для популяризації місцевого футзалу, де впевнено перемогли та на міжнародному турнірі Кубок Львівщини 2011, де зібралися досить сильні колективи з Украіни, Росії, Польщі, Ірану та Грузії. Цей турнір склався ненадто вдало, десь підводила технка, десь відчувалась незіграність. В підсумку команда зайняла останнє 8 місце. Після такого виступу, деякі вболівальники поставили під сумнів виконання головної задачі для команди на сезон - завоювання медалей чемпіонату. Але як там не було, не буває перемог без поразок і навпаки. Команда рухається вперед.

Дуже б хотілося, щоб на гру прийшло якомога більше вболівальників та підтримало своїх улюбленців, адже президент команди Володимир Валявка задоволений, що переїхав в наше місто і на міжсезонній прес-конференції активно запрошував вболівальників та журналістів, аби відвідували матчі так як команда грає для всіх нас (в минулому сезоні Кардинал-Рівне подарував нам досить багато захоплюючих матчів).

Цей сезон обіцяє бути ще цікавішим та інтригуючим. Отож, чекаємо всіх на завтрашній грі та раді бачити вас на фан-секторі.

Кардинал-Рівне ULTRAS
Переглядів: 525 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 qwerty  
0
Володимир Валявка

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]