Головна » 2012 » Травень » 19 » Кардинал-Рівне - Єнакієвець (Єнакієво). Анонс
10:43
Кардинал-Рівне - Єнакієвець (Єнакієво). Анонс
З примарними надіями на підвищення

Вперше команди «Єнакієвець» та «Кардинал-Рівне» зустрілися в попередньому сезоні 6 листопада 2010 року в Єнакієво, де перемогли господарі – 9:2. Гра-відповідь відбулася в Рівному вже в 2011 році 26 березня. «Кардиналу-Рівне» в рідних стінах вдалося взяти реванш над «Єнакієвцем» із мінімальною перевагою – 4:3. Окрім матчів чемпіонату того року команди зустрілися на першій стадії матчів плей-офф, адже посіли сусідні місця в турнірній таблиці – команда з Єнакієвого – 4-е, а рівняни 5-е місце. Матчі чвертьфіналу плей-офф проходили до трьох перемог однієї з команд, і «Єнакієвець» здобув загальну перемогу в серії – 3:1.

Отже в 6 проведених матчах попереднього чемпіонату – дві перемоги на рахунку рівнян і чотири матчі завершилися на користь «Єнакієвця». В Єнакієвому господарі не втратили жодного очка, натомість рівняни виявилися більш гостинними і віддали перемогу супернику в одному із матчів на своєму майданчику – дві перемоги і поразка.

У новому сезоні, вже в Екстра-лізі, команди в першій очній зустрічі в Єнакієвому не виявили переможця – 3:3. У другому колі в Рівному перемогу з розгромним рахунком – 7:2 святкували господарі майданчика. Третя зустріч в Єнакієво теж принесла перемогу господарям – 5:2, лише два м’ячі єнакієвцям не вистачило, щоб повністю поквитатися за поразку в Рівному. Отже після трьох очних матчів звітного сезону на рахунку обох команд по одній перемозі і нічия, різниця забитих і пропущених – 12:10 на користь «кардиналівців». У рівнян по три м’ячі забили Бондар і на даний час вже єнакієвець Волянюк, в «Єнакієвці» по два голи записали на свій рахунок Хурсов і Нестерук.

Загалом команди провели 9 матчів: 3 перемоги на рахунку рівнян, 5 матчів виграв «Єнакієвець» і один матч закінчився внічию, різниця забитих і пропущених – 45:28 на користь команди з Єнакієво. Найбільше голів у командах у цих матчах забили в «Кардиналі-Рівне»: Маринюк – 5, Тригубець – 4, а в «Єнакієвці»: Сільченко – 9, Нестерук – 8 і по 6 Доманський і Хурсов.

Але це все вже справа минулого, а 19 травня ці команди в Рівному проведуть свій четвертий поєдинок в рамках Екстра-ліги. З яким же доробком команди підійшли до звітної гри?

МФК «Кардинал-Рівне» на початку сезону озвучував завдання посісти призове місце і вийти до «Фіналу чотирьох», але жодних з цих завдань виявилося не під силу колективу. У чемпіонаті команда посідає останню шосту сходинку, якщо не враховувати «Моноліт», який вже знявся з чемпіонату, і в кращому разі може лише обійти «ЛТК». Проте станеться це лише за умови повної втрати очок луганчанами в двох заключних матчах і звісно в разі перемоги над «Єнакієвцем». У Кубку України рівняни виявилися єдиною командою Екстра-ліги, яка двічі зустрічалася з командами вищого дивізіону, але так і не змогла пройти до фінальної стадії. Головний тренер команди Сергій Піддубний стосовно зустрічі з «Єнакієвцем» зауважив, що гра для команди вже не має стратегічного значення, але не дивлячись на це гратиме лише на перемогу, щоб порадувати вболівальників. І це звісно цілком реально, зважаючи на те, як колектив проводить домашні ігри. Все залежатиме від того, як вдасться тренеру налаштувати своїх підопічних.

Щодо «Єнакієвця», то в команді протягом чемпіонату відбулася зміна на тренерському містку – Миколу Шевцова змінив Олег Солодовник, поповнили колектив Михайло Волянюк і Євген Юнаков. Якщо в Кубку України команда з Єнакієвого вибула в 1/8, то в Екстра-лізі майже весь чемпіонат колектив перебував на 4-й сходинці, і за два тури до завершення ще не втратив нагоди здобути бронзу. Але для цього необхідно здобувати перемоги в Рівному і у Львові та сподіватися на поразку «Урагану» в домашньому матчі з «ЛТК». Шанси, звісно, скоріш примарні, але… Про плани на гру з МФК «Кардинал-Рівне» головний тренер команди Олег Солодовник зауважив наступне: «У попередньому матчі в Рівному програли з рахунком 2:7. Ми в кожній грі налаштовуємося лише на перемогу, а виграти в «Кардиналу» – принципова справа. Тому переконаний, що проблем з настроєм на гру не буде».

Отже, обидва тренери налаштовують команди на перемогу, тож і ми будемо сподіватися, що гра не буде прохідною, а футболісти, скинувши тягар відповідальності, матимуть змогу проявити свої найкращі якості, продемонструвавши яскравий і бойовий футзал, багатий на гольові моменти і звісно з хорошим відсотком реалізації.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 640 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]