Головна » 2012 » Вересень » 13 » Кардинал-Рівне: Бути на першому етапі у четвірці + ВИДЕО
22:56
Кардинал-Рівне: Бути на першому етапі у четвірці + ВИДЕО

Перед стартом чемпіонату Екстра-ліги представники рівненського клубу провели прес-конференцію

Бути на першому етапі у четвірці, щоб потім поборотися за медалі Екстра-ліги. Таке завдання поставило керівництво міні-футбольного клубу «Кардинал-Рівне» перед своїми гравцями. Про що ще говорили очільники команди на останній перед стартом нового сезону прес-конференції, в сюжеті телеканалу РТБ.

Цей сезон в міні-футбольній Екстра-лізі рівненський «Кардинал» розпочне у помітно оновленому складі. Команду підсилило четверо гравців, граючий тренер Сергій Піддубний каже: усі перспективні, деякі на свій вік уже достатньо титуловані.

Сергій Піддубний, граючий тренер МФК «Кардинал-Рівне»: «У команду прийшов новий воротар Іван Гурко, який до цього виступав за харківський «Моноліт». Прийшов з чернівецького «Меркурія» Андрій Чернієнко. У команду прийшов молодий гравець Артем Ференюк. І в останній момент ми підписали контракт з Олександром Вершиніним, який на свій молодий вік вже грав в «Енергії», «Локомотиві», «Шахтарі», «Марріоні».

Цього сезону в Екстра-лізі виступатиме сім команд. Вигравати у кожному матчі, за словами керівництва клубу – це найголовніше завдання для наших футзалістів. Загалом же турнірні плани в «Кардинала» - доволі амбітні.

Володимир Валявка, президент МФК «Кардинал-Рівне»: «Завдання мінімум на сезон - потрапити в четвірку, щоб поборотись за медалі. Стосовно кубку – то тут максимум. Ми підходили до завоювання два сезони тому, тому завдання – виграти кубок».

Нині «Кардинал» тренується. Стартову гру він проведе у Рівному. У міжсезоння керівництво 4-ї спортшколи змогло замінити найпроблемніші ділянки на ігровому майданчику. Хоча, за словами керівництва клубу, усієї проблеми це не вирішує, адже необхідно повністю встановлювати нове покриття.

Михайло Кондратюк, віце-президент МФК «Кардинал-Рівне»: «Було декілька варіантів запропоновано. Але поки ці цифри, які озвучили для заміни підлоги, застелення «терафлексом», вони непідйомні, щоб замінити покриття».

Стартову гру сезону «Кардинал» проведе найближчої суботи проти чемпіона країни львівської «Енергії». Початок гри о 13-й годині. Якою буде вартість квитків, поки що невідомо, втім, за словами представників клубу, вона не перевищуватиме десяти гривень.






Категорія: Новини клубу | Переглядів: 659 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]