Головна » 2010 » Листопад » 13 » Кардинал атакує...Локомотив забиває....+ФОТО і ВІДЕО
15:26
Кардинал атакує...Локомотив забиває....+ФОТО і ВІДЕО

Несподівано крупно програли сьогодні футзалісти Кардинал-Рівне. Не можна сказати що гра була рівною, але на поразку з таким крупним рахунком наша команда аж ніяк не заслуговувала.

«Кардинал-Рівне» - «Локомотив» - 1:7
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4.

«Кардинал-Рівне»: Чемерис - Піддубний, Паршиков, Волянюк, Чеботарьов - Басіч, Когут, Танський, Данилюк - Сондак, Дармовіс, Волох,
«Локомотив»: Литвиненко - Одегов, Д. Клочко, Журба, Д. Сорокін - Білоцерківець, Корнійчук, О. Сорокін, Кисельов - Федорченко, Берлізов
Арбітри: Дребужан (Мукачеве), Король (Донецьк)
Голи: Волянюк (40) - Журба (5, 8, 22, 26), Федорченко (13, 34), О. Сорокін (37)
Попередженний: Чемерис (15)
Удари (в ствір): 16 (8) - 19 (14)

Цю гру через дискваліфікацію пропускав основний голкіпер рівнян віталій Дєнюжкін, мабуть. це і стало ключовим фактором в сьогодняшньому матчі. Всі м'ячі Кардинал пропускав через відверті та дитячі помилки в обороні.

Зі стартовим свистком Кардинал-Рівне заволодів ініціативою і на перших хвилинах гри навіть встиг створити декілька напівмоментів.

Однак вже на 5-й хвилині гості повели в рахунку. Перепасовка наших захистників у власному штрафному майданчику призвела до зовсім необов'язкової втрати м'яча і як наслідок Сергій Журба відкрив рахунок пробивши поміжніг нашому голкіперу.

За 3 хвилини все тойже Сергій Журба скориставшись помилкою голкіпера відправив м'яч з гострого кута у сітку воріт.

Третій м'яч став наслідком провалу в обороні та невпевненої гри голкіпера.Дмитру Федорченку ніхто не зміг завадити забити м'яч з метра у порожні ворота.

Останні 5 хвилин Локомотив "вісів" на 5 фолах, але гості грамотно дограли до перерви та ні разу і не порушивши правила. 

За рахунку 3:0 на користь гості команди відаправились у роздягальню.

По перерві Кардинал-Рівне отримавши настанови тренерського штабу пішов активно в атаку, однак кутовий біля наших воріт призвів до чергового взяття воріт. І знову невпевнено зіграв Чемерис проспавши хоч і потужний але в ближній кут удар Журби.

На 24 хвилині Піддубний вийшов 5-м, але девідендів це нашій команді окрім банальних перепасовок в центрі поля не принесло. Закінчилося все втратою м'яча та черговим голом гостей. З центра поля гол забив все той же Журба.

Після 5-го м'яча скллося враження що Кардинал взагалі кинув грати. Шостий м'яч став результатом дитячих помилок в обороні і Федорченко без зайвих перешкод ростріляв голкіпера. А ще за 3 хвилини гості відзначилися в сьоме. Гол на свій рахунок записав Сорокін безперешкодно отримавши м'яч у штрафному майданчику господарів та пробивши у верхній кут воріт.

На останній хвилині гриКардинал-рівне здобув право на 10-метровий штрафний удар який чітко реалізував Волянюк таким чином підсолодивши трішки гіркоту поразки для вболівальників.

Викликає занепокоєня гра Кардинал-Рівне в останніх двох поєдинках, адже наступні матчі наша команда проведе проти ТВД. Урагану та Енергії на виїзді і легкого життя при такій реалізації моментів та грі в обороні не буде.

Що ж будемо вірити що тренерський штаб зробить висновки і в наступних матчах команда покаже набагато більш змістовний футбол ніж сьогодні.

Гол Михайла Волянюка  

Бідбше фото у нашій фотогалереї

Категорія: Екстраліга | Переглядів: 743 | Додав: Andrey | Теги: вища ліга, футзал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Andrey  
0
Дуже прикра і неприємна поразка, але що поробиш....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]