Головна » 2011 » Травень » 14 » Юрій Баховський: «Ми знали гру суперника і готувалися до неї»
21:39
Юрій Баховський: «Ми знали гру суперника і готувалися до неї»
«ПФС» - «Кардинал-Рівне» - 4:4 (пенальті 4:5). Післяматчеві коментарі 

Сергій Тригубець, гравець команди «Кардинал-Рівне»:

- Захоплюючий матч з безліччю голів. Ваші враження від проведеної гри?
- Я думаю, матч сподобався і футболістам і, головне, вболівальникам. Багато голів, потім серія пенальті. Ми готувалися, знали, що суперник буде грати в п'ять польових, але протиставили все, що було в наших силах.

- Ви пробивали вирішальний пенальті. Що відчували, коли підійшли до м'яча?
- Вирішив пробивати на силу, а там як Бог дасть.

- «Кардинал-Рівне» у плей-офф у цьому році програвав на виїзді, але більш впевнено проводив домашні ігри. За рахунок чого сьогодні перемогли?
- Я вважаю, команда правильно розвивається, раз ми виграли на виїзді. Будинки будемо намагатися продовжити розпочате в Севастополі, і в підсумку посісти п'яте місце.


Юрій Баховський, тренер команди «Кардинал-Рівне»:

- Юрій Степанович два рази у зустрічі Ваша команда вела в рахунку, але пропускала. Це суперник змушував футболістів помилятися або гравці втрачали концентрацію?
- Можу сказати, дуже своєрідна і цікава гра п'ять на чотири. Незвично, але цікаво. За рахунку 2:4 суперник зумів зрівняти рахунок, забивши останній гол за секунду до кінця матчу. Хочу похвалити футболістів Севастополя за дуже хорошу гру.
Що стосується нашої команди. Ми знали тактику суперника і готувалися до неї, але іноді, ведучи в рахунку, допускали помилки і пропускали. Це ще раз доводить, що у футболі треба грати до кінця. Нас чекає матч у Рівному. Розберемо, подивимося цю гру і постараємося зробити висновки.


Олег Безуглий, тренер «ПФС» (Севастополь):

- У цьому матчі Ви вийшли на майданчик в ролі футболіста. Чому?
- Не від доброго життя. У команди були великі кадрові проблеми. Основні гравці Свиридов і Чернієнко не грали через перебір жовтих карток, Дубінюк отримав травму. У нас і так складу маленький, тому довелося вийти на поле.

- Враження від гри суперника. Ваші футболісти у матчі не розслабилися після харківської перемоги?
- Непогана команда, перші тури адже вона йшла в чемпіонаті першими. Обігравали «Енергію», «Шахтар», «Тайм». У цьому матчі так само показали хорошу гру. Що стосується наших футболістів - ніхто не розслаблявся. Просто, як я говорив, у нас були проблеми зі складом. По грі, моя думка, ми не програли. А пенальті - це футбольна лотерея, нам не пощастило.

Олег САВЧЕНКО
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 515 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]