Головна » 2011 » Вересень » 4 » Граючий наставник «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний про матч 1-го туру Екстра-ліги проти «Енергії» (1:3)
21:53
Граючий наставник «Кардинал-Рівне» Сергій Піддубний про матч 1-го туру Екстра-ліги проти «Енергії» (1:3)


Сергій Піддубний: На четвірку ми заслужили

- Якщо оцінювати гру нашої команди по п’ятибальній системі, то, думаю, на четвірку ми заслужили, - каже Сергій Піддубний. - Змістом гри я задоволений. Інша справа, результат, ним, звісно, я невдоволений. Ми нав’язали непростому супернику свою гру. Але на результаті позначився клас команд. Вони свої моменти практично по максимуму реалізували, мали три ігрові моменти, з яких два матеріалізували у гол. Ми ж п’ять моментів створили, а забили лише один раз.

- Дєнюжкін останні дві хвилини першого тайму та п’ять завершальних хвилин другого тайму переходив центр майданчику. Сподівалися, що і без залучення воротаря до атак зможете зрівняти рахунок?

- На цьому етапі ми не готові грати із п’ятим польовим гравцем. Окрім того, у нас коротка лава запасних. До сезону підійшли не у бойовому складі. На сьогодні, що маємо, те і показуємо.

- Календар для «Кардинал-Рівне» не простий – перша гра удома із «Енергією», друга у гостях із «Ураганом». Для вас має значення з ким починати сезон чи не зважаєте на це?

- Якби ми першу гру грали у Львові проти «Енергії», а другу – удома проти «Урагану», для мене було би краще. Тим не менш, будемо виходити на кожен матч і грати на перемогу. Не важливо, проти кого - чемпіона України «Ураган», «Енергії» чи «Локомотиву». Якщо ми і далі гратимемо так, як сьогодні із «Енергією», то результат рано чи пізно прийде. По грі нині ми не програли. У другому таймі «Кардинал-Рівне», навіть переважав, але не зміг реалізувати свої моменти.

- Що скажете про епізод із вилученням Танського та Овсяннікова?

- З того, що я бачив, Овсянніков зіграв підло. Він справедливо був вилучений, я би ще його на матчів 10 дискваліфікував, щоби для інших був наглядний приклад, як робити не можна. Вважаю, що після свистка Овсянніков зумисне вдарив нашого молодого гравця. Дуже не гарно він вчинив. А Танський теж буде покараний, він повів себе не дисципліновано. Маючи попередження, Танський почав провокувати, штовхатися. Думаю, вилучення Танського є і моєю провиною. Вочевидь, я дозволив гравцям так вільно почуватися на майданчику.

http://www.energia.lviv.ua
Переглядів: 507 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]