Головна » 2011 » Липень » 19 » Футзальна Екстраліга пройшла офіційну реєстрацію
19:05
Футзальна Екстраліга пройшла офіційну реєстрацію
На черзі - підписання Договору з АМФУ 

Процес створення футзальної Екстраліги юридично завершився. 1 липня «Асоціація футзальних клубів України« Екстраліга »була офіційно зареєстрована, про що свідчить« Виписка з єдиного Державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців ».

Як повідомив Sport.ua Генеральний директор Екстраліги Степан Мельничук, наступний його крок - це підписання Договору з президентом Асоціації міні-футболу України Геннадій Лисенчук про передачу повноважень на проведення чемпіонату України, який повинен бути затверджений Загальними зборами засновників Екстраліги і Виконкомом АМФУ. Орієнтовно Договір повинен бути підписаний 1 серпня, але точна дата поки невідома, оскільки президент АМФУ знаходиться у відпустці.

Поки свою участь в Екстралізі підтвердили 8 клубів, однак не виключений варіант приєднання до неї команд із Севастополя і Сум, якщо вони зможуть вирішити всі свої фінансові питання.

Якщо підписання Договору відбудеться, то в найкоротші терміни має бути робота над календарем Екстраліги з урахуванням насиченого міжнародного календаря збірної України, якій мають бути відбіркові матчі чемпіонату світу 2012 року і фінальна частина чемпіонату Європи.

Як повідомлялося раніше, президенти клубів, що входять в Екстралігу, затвердили рішення, що наступний чемпіонат України пройде в 4 кола без спарених матчів і матчів плей-офф.

Анатолій Подвойський

Переглядів: 579 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]