Головна » 2011 » Жовтень » 29 » Енергія (Львів) - Кардинал-Рівне 3:2 + ВІДЕООГЛЯД
20:25
Енергія (Львів) - Кардинал-Рівне 3:2 + ВІДЕООГЛЯД

Суддя приносить перемогу львівській команді...

Матчі у Львові між Кардиналом та місцевою Енергією завжди проходять у драматичній боротбі, матч 8 туру не став винятком..

Господарі розпочали гру з атак і контролювали м'яч на половині поля гостей, проте довгий час до особливої загрози не доходило. Гості побудували гру на контратаках і доволі вдало захищалися. В середині першоготайму Енергія видала непоганий відрізок створивши кілька небезпечних нагод і закономірно відкрила рахунок. Декілька разів поспіль Андрій Пітуля рятував нашу команду. однак на 11 хвилині Тригубець проштовхнув м'яча під Пітулею з близької відстані у сітку воріт.

Кардинал відразу пішов відігруватися і вже за кідбка хвилин Денис Овсянніков виніс круглого з порожніх воріт. А на 16 хвилині  Олександр Бондар завдав більярдного удару у кут воріт Лисенка і зрівняв рахунок.

Надалі гра заспокоїлася і команди почерзі контролювали м'яч. Під кінець тайму гості заробили декілька непотрібних фолів і були покарані даблпенальті , оскільки порушення було ближче 10-метрової відмітки то Легчанов пробивав метрыв з 8-ми ы не залишив шансыв молодому голкыперу рывнян.

На перерву команди пішли за рахунку 2-1 на корист господарів.

По перерві гра особливо не змінилася. Обидві команди по черзі атакували і мали по декілька непоганих моментыв для взяття воріт.

Все найцікавіше було в останні 5 хвилин ігрового часу. Спочатку на 35 хвилині Віталій Танський вийшов 5-м польовим у рівнян. Гості подовгу розігрували м'яч але надто небезпеного створити їм не вдавалося, однак на 37 хвилині Танський і Маринюк вдвох вийшли на одного Лисенка і Мар'ян забивав вже у порожні ворота "Енергії".

Здавалось на куражі рівняни спробують вирвати перемогу. але тут своє вагоме слово взяв арбітр матчу. За хвилину після голу рівнян Максим Павленко пірнув поміж гравців Кардиналу і арбітри не вагаючись призначили пенальті. Це дуже розлютило головного тренера гостей і Сергій Піддубний забрав команду з майданчику. Повернулис рівняни лише після наказу керівництва клубу продовжувати матч. Легчанов чітко реалізував пенальті зробивши рахунок 3:2

Рівняни пішли відігруватися і знову Танський грав 5-м.  Апогей матчу стався за 10 секунд до завершення гри, після удару когось з гравців Кардиналу м'яч влучає в руку Овсяннікову. Пенальті беззаперечний і арбітр одразу вказує на позначку. Це рішення викликає вже шквал незадоволення у енергетиків і після короткої нараби арбітри вирішили відмінити своє рішення. Арбірт поянив це дуже просто, сказавши "Я помилився".

В підсумку гра завершилася з рахунком 3:2 на користь енергії.

«Енергія» (Львів) - «Кардинал» (Рівне) - 3:2 (2:1) 
29.10.2011. м. Львів
Арбітри: Олег Коваленко, Сергій Литвинов (обидва - Донецьк).
Інспектор: Валерій Михальський (Київ.обл.).
Делегат: Володимир Братусь (Київ).
«Енергія»: Лисенко – Овсянніков, Якунін, Павленко, Легчанов, Струк, Коваль – Чепорнюк, Вершинін, Бондар, Макаєв, Тригубець – (запасний) Ільків
«Кардинал»: Пітуля – Паршиков-к, Піддубний, О. Бондар, Маринюк – Ситник, Танський, Федюк, Когут, Волянюк
Голи: Чепорнюк (12), Легчанов (19,38) – Бондар (16), Маринюк (37)


Категорія: Екстраліга | Переглядів: 505 | Додав: Andrey | Теги: енергія, кардинал, 8 тур, 2 коло, екстраліга | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Andrey  
0
А самий спірний момент львівські оператори нажаль не змонтували...

1 KROKODILLER  
1
ТРИ два РАЗ - суддя...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]