Головна » 2012 » Грудень » 6 » Енергія – Кардинал-Рівне. Анонс
10:37
Енергія – Кардинал-Рівне. Анонс
Керівники «Енергії» очікують на подарунок

У четвер, 6 грудня, львівська «Енергія» зіграє календарний матч з рівненським «Кардиналом». Почесний президент «Енергії» Володимир Матвіїшин та президент команди Олександр Стефанків, які на днях святкували свої дні народження, очікують лише перемоги. Інший результат, як подарунок, мабуть, не сприймуть.

Можна не сумніватися, що розуміють це і гравці «Енергії» та тренер команди Микола Сич. Останній, до слова, опинився не в райдужній ситуації. Несподівана відставка екс-головного тренера команди Станіслава Гончаренка, травми та хвороби провідних гравців команди, не надто яскрава гра команди в останніх матчах не можуть тішити нікого.

Утім, не все так погано. Микола Сич уже неодноразово доводив, що вирішувати завдання він вміє. Звісно, мова йде про бронзовий сезон «Енергії», коли новостворена(!) команда вперше у своїй історії посіла третє місце у чемпіонаті. А тоді, окрім теперішніх шести команд (усі, окрім «Спортлідера+»), грали ще такі гранди, як «Тайм» та «Шахтар». Тоді «енергетики», які фактично в «пожежному» варіанті зібрали команду у міжсезоння, залишили позаду «Ураган», «Локомотив», «ТВД», «Єнакієвець». Зараз в команді у Миколи Сича, як мінімум, не гірший склад, і є віра у те, що поранена зіркова команда під його керівництвом таки стане на ноги. Відповідно, і суперникам стане не солодко.

До першого матчу другого кола «Енергія» і «Кардинал-Рівне» підходять у різному настрої. «Кардиналівці» у попередньому турі на специфічному домашньому паркеті вколотили п’ять «сухих» голів «Урагану», в той час, коли «Енергія» стільки пропустили у Донецьку, граючи з «Єнакієвцем». Щоправда «енергетики» тричі забили.

Головний тренер «Кардинал-Рівне», колишній «енергетик» Сергій Піддубний, неодноразово в своїх інтерв’ю заявляв, що матчі з «Енергією» для його команди особливі. Мовляв, у матчі з «Енергією» треба лягти кістьми, аби вибороти очки. Зважаючи на теперішні проблеми «зелено-білих», чомусь немає сумнівів у тому, що «Кардинал-Рівне» дасть справжній бій у Львові.

На радість львів’янам, лазарет «Енергії», швидше за все, поменшає. Індивідуально сильні «енергетики», що пропустили гру з «Єнакієвцем», можливо, будуть готові до гри. А відповідно, у Миколи Сича буде більше можливостей тасувати четвірки своєї команди. «Кардинал-Рівне», на відміну від «Енергії», кадрових проблем майже не має, однак клас деяких гравців суттєво поступається «енергетикам». Відповідно, колишній львівській команді основний акцент потрібно робити саме на команду гру.

Хоч і рівень та можливості обох суперників дещо відрізняються, однак щось підказує, що в «Галичині» буде справжнє галицьке дербі. Сподіватимемось, що на паркеті летітимуть іскри, а табло висвітлюватиме справедливий рахунок, на який вплине лише гра дійових осіб матчу.

Богдан ПАСТЕРНАК
Категорія: Анонси | Переглядів: 682 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]