Головна » 2013 » Лютий » 7 » Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс
23:18
Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс

В очікуванні бразильського прориву 

Здавалося б, ну яким гострим соусом можна розбавити поєдинок національного чемпіонату, в якому зустрічаються команди з другої половини турнірної таблиці. Однак наші реалії такі, що знаходяться за рисою першого квартету «Єнакієвець» і «Кардинал-Рівне», а саме ці команди завтра зустрінуться на нейтральній донецької території, ніяк не можна назвати аутсайдерами турніру. Так, відставання від лідера в обох істотне, але, як казали древні, дорогу здолає лише той, хто йде, а не плаче і скаржиться на долю на узбіччі.

«Єнакієвець» за наявності чемпіонських амбіцій (може і не варто говорити про турнірних задачах обтічно і обіцяти тільки красиву гру і боротьбу в кожному матчі) поки не може похвалитися стабільними результатами, та й гра підопічних Олега Солодовника поки викликає багато питань. У колективі чотири бразильця, кожен з них достатньо пограв на європейському континенті, а період адаптації затягується, а очікуваних легкості і мереживних комбінацій вони, на жаль, поки не демонструють. Однак хто сказав, що прорив не відбудеться якраз у анонсуються поєдинку? Так що не пропустіть цей матч, щоб потім не кусати лікті.

Правда, гра знову пройде в середині робочого дня, на паркеті донецької ДЮСШ № 5 (будемо сподіватися, що вже до чинного табло), яка знаходиться у віддаленому районі шахтарської столиці, і дістатися до залу міським транспортом деколи вельми проблематично. Втім, це вже Зокрема, які любителів міні-футболу навряд чи повинні налякати.

Єнакіївська команда на стику двох календарних років провела шість домашніх матчі в рамках національного чемпіонату, в яких забила два десятки голів («сухість» не відрізнявся ні один поєдинок) і набрала 11 з 18 очок. У цю серію потрапила і бойова нічия 2:2 з «Кардиналом». Рівненська команда в свою чергу в семи виїзних поєдинках добилася двох перемог (у тому числі гучної сенсації - 5:0 в Луганську) і один раз (той самий матч у Донецьку) окуляри поробили з противником. Саме звідси і виросло поточне шосте місце підопічних граючого тренера Сергія Піддубного. До речі, він не вперше виїзні матчі проти «Єнакієвця» пропускає через проблеми зі здоров'ям.

Залишається додати, що в Рівному колись львівський «Кардинал» перебазувався в 2010 році і з тих пір суперники провели дюжину матчів національного чемпіонату. Істотний перевага на стороні «Єнакієвця» - 6 перемог при 3 нічиїх та 3 поразках. Більш того «Кардинал» не може обіграти цього суперника ось уже в п'яти поєдинках поспіль.

Сергій СЕМЕНОВ, Sport.ua

Категорія: Анонси | Переглядів: 807 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]