Головна » 2012 » Грудень » 27 » Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс
23:27
Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс
Перетин третій домашній з третім виїзним

У п'ятницю, 28 грудня, «Єнакієвця» належить третій домашній матч серії з шести поспіль ігор на своєму паркеті, яка в цьому сезоні сформувалася у команди, завдяки колізіям календаря. Правда, як і раніше в матчах з «Енергією» і «Спорлідером +», в якості «свого паркету» для підопічних Олега Солодовника виступить зал донецької ДЮСШ № 5 - на жаль, для єнакіївських любителів футзалу, ситуація з тим, коли ж «Єнакієвець» зможе грати у рідному місті, ніяк не вирішиться.

Тим не менш, завдання на всі ці матчі ще раніше озвучив наставник Єнакієвця - взяти максимальну кількість очок. Поки все йде за графіком - з Донецька ні з чим виїхали і чемпіон Екстра-ліги, і її дебютант. На черзі «Кардинал-Рівне»? Якщо спиратися на статистику, то вона дає підстави про це говорити, оскільки ігри з «Єнакієвцем» поза Рівне даються команді Сергія Піддубного дуже непросто. Всім ще пам'ятна серія плей-офф сезону 10/11 років, коли виїзд на схід України закінчився для рівнян двома розгромами. Лише злегка «Кардинал-Рівне» підправив невтішну статистику в матчі першого кола минулого сезону, зігравши внічию 3:3. Але потім саме велика перемога рівнян над «Енакіецем» 7:2 стала каталізатором змін на тренерському містку донбаської команди. Головним став Олег Солодовник, при якому рівняни більш виграти у «Єнакієвця» не можуть.

Не став винятком і матч вже нинішнього сезону в Рівному. Бойову гру видали суперники, а її доля була вирішена за рахунок переможного гола ... Михайла Волянюк, який, як всі пам'ятають, прийшов в «Єнакієвець» якраз з «Кардинала».

Багато вже було сказано про великих перервах у календарі Екстра-ліги, пов'язаних то з іграми національної, то молодіжної збірних. Заручником цієї ситуації в грудні став «Єнакієвець», який останню офіційну гру проводив ще три тижні тому. Отже, перед Новим роком Олег Солодовник доводилося вирішувати непросту тренерську задачу - як довгий термін тримати футболістів у тонусі, при цьому, не дозволяючи розвалитися вже награним зв'язків. Якщо щось було упущено, то надолужувати доведеться вже по ходу матчу, що саме по собі вже непросте завдання.

«Кардинал-Рівне» знаходиться в протилежній ситуації - гра в Донецьку третя з серії чотирьох виїзних ігор поспіль, і до неї Сергій Піддубний зі своїми підопічними домігся 50-тіпроцентного результату - поразка від «Енергії» і перемога над «Спортлідером». Остання повинна досить істотно вплинути на бойовий дух і настрій рівнян - таки хмельницька команда своїм турнірним становищем була сверхмотівірована, але «кардіналовци», на думку Сергія Піддубного, не дали їй жодного шансу.

Отже, «Єнакієвець» проти «Кардинал-Рівне», чергова «коса на камінь», яких в нашому чемпіонаті в кожному турі можна відшукати. А тут ще й між суперниками дистанція - всього лише два очки. Футболістам - є за що побитися на майданчику, а, значить, уболівальникам буде на що подивитися.

Анатолій Подвойський
Категорія: Анонси | Переглядів: 675 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]