Головна » 2010 » Листопад » 18 » Еліта виходить на старт
22:21
Еліта виходить на старт
На цьому тижні починається елітний раунд Кубка УЄФА з футзалу

У суботу, 20 листопада, починається елітний раунд Кубка УЄФА з футзалу. У боротьбу вступають чотири сіяних клубу: чинний чемпіон «Бенфіка», «ВІЗ-Сінара», «Кайрат» і «Мурсія».

Володар Кубка УЄФА з футзалу «Бенфіка» і ще три сіяних команди на майбутньому тижні почнуть боротьбу в елітному раунді поточного розіграшу.

«Бенфіка», чемпіон 2008 року «ВІЗ-Сінара», фіналіст того ж розіграшу «Мурсія» і триразовий півфіналіст «Кайрат» пропускали попередній і основний раунди Кубка УЄФА з футзалу, будучи сіяними командами.

Першим почне свою кампанію «Кайрат» - у суботу господарі міні-турніру в групі С битимуться з польської «Академією», а потім проекзаменують словацький «Слов-Матік» і грузинську «Іберія Стар».

У понеділок у Єкатеринбурзі почнеться боротьба в групі В - «ВІЗ-Сінара" зіграє з італійським «Монтесільвано». У цьому квартеті також виявилися півфіналіст попереднього розіграшу «Араз» і представляє Кіпр «АГБУ-Арарат». Через три дні пройдуть перші матчі в двох, що залишилися групах. «Бенфіка» почне захист титулу в Сербії - «орли» боротимуться з місцевим «Економацом», а також українським «Таймом» і хорватським «Національ». Нарешті, «Мурсія» в рамках групи D зіграє зі «Спортінгом», «Хрудімом» і «Тиргу-Муреш».

Чотири переможці груп вийдуть у фінальну стадію, і один з них стане господарем заключного етапу, який відбудеться у квітні 2011 року. UEFA.com буде детально висвітлювати елітний раунд Кубка УЄФА з футзалу.

Елітний раунд Кубка УЄФА-2010/11 з футзалу

Група A: «Бенфіка» (POR, переможець), «Економац» (SRB) *, «Тайм» (UKR), «Націонал» (CRO)
Група B: «ВІЗ-Сінара» (RUS) *, «Араз» (AZE), «Монтесільвано» (ITA), «АГБУ-Арарат» (CYP)
Група C: «Кайрат» (KAZ) *, «Іберія Стар» (GEO), «Академія» (POL), «Слов-Матік» (SVK)
Група D: «Мурсія» (ESP), «Спортінг» (POR) *, «Хрудім» (CZE), «Тиргу-Муреш» (ROU)
* Господарі міні-турнірів


http://www.uefa.com/


Категорія: Світовий футзал | Переглядів: 693 | Додав: Andrey | Теги: футзал, кубок УЄФА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]