Головна » 2011 » Вересень » 2 » Екстраліга отримала логотип
09:31
Екстраліга отримала логотип
Кілька тижнів тому Асоціація футзальних клубів України «Екстра-ліга» оголосила конкурс на розробку логотипу організації. На конкурс прийшло близько 40 різних варіантів логотипів.

А перміг Андрій Мисковець із Луцьку. Саме його варіант стане логотипом «Екстра-ліги». У якості призу Андрій отримав змогу відвідати матч за Суперкубок України між львівською «Енергією» і івано-франківським «Ураганом». У перерві поєдинку президент Асоціації футзальних клубів України «Екстра-ліга» Степан Мельничук привітав переможця конкурсу і вручив йому футзальний м’яч. А після поєдинку на цьому м’ячі розписались усі гравці і представники команди «Ураган», яка здобула почесний трофей.

Після нагородження переможець конкурсу Андрій Мисковець відповів на питання прес-аташе «Екстра-ліги»

– Звідки Ви почули про конкурс?

– Про конкурс почув з футзального порталу futsal.sport.ua, який відвідую щодня. Відразу як прочитав, вирішив взяти участь у конкурсі.

– Як виникла ідея логотипу?

– Я вирішив просто обєднати всі вимоги, що надали організатори конкурсу і додати щось динамічне, що символізувало б футзал. Ось так і виникла ідея мого логотипу, яка й принесла перемогу.

– Чи вдавалось коли-небудь перемагати у конкурсах?

– Так, я двічі перемагав у конкурсах. Вигравав також футбольні м’ячі. Першого разу ще у шкільному віці у Луцьку разом з братом перемогли у кокурсі від місцевої газети, щодо заходів протипожежної безпеки. А вдруге – дав правильну відповідь на запитання під час вікторини, яку організував футбольний клуб «Шахтар».

– Які Ваші враження від матчу за Суперкубок

– Матч виправдав себе на сто відсотків: красиві голи, непередбачуваний перебіг подій, емоції гравців і тренерів, атмосфера на майданчику, ну і, звичайно, вболівальницька аудиторія – все це було на фіналі, кращого годі й чекати.

– Розкажіть із коли Ви захоплюєтесь футзалом?

– Вже дуже давно почав захоплюватись цим видом спорту. Сам інколи граю. Навчаючись в Сумському Державному Університеті я часто відвідував матчі місцевої команди СумДУ, яка ще тоді грала в першій лізі. Згодом коли команда підвищалась в класі вболівав за них уже у вищій лізі, відвідував два фінали Кубку України, які проходили в Сумах. Після закінчення Сумського медфакультету виникла нагода працювати в СумДУ лікарем-масажистом.


Володимир Крупчук. Екстра-ліга
Переглядів: 588 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]