Головна » 2011 » Квітень » 21 » Чвертьфінал. Третій матч. Єнакієвець - Кардинал-Рівне - 9:1. Забути як страшний сон
18:48
Чвертьфінал. Третій матч. Єнакієвець - Кардинал-Рівне - 9:1. Забути як страшний сон

Гарна гра, гарний результат - але не для нас...

Як не дивно, але першу хвилину матчу абсолютною перевагою володіли гості. Гравцям «Єнакієвця» тільки на 2-й хвилині вдалося з'явитися на половині суперника і завдати удару по воротах Денюжкіна. Мабуть, розуміли футболісти і тренерський штаб «Кардинала-Рівне», що їм буде ой як не просто грати в Єнакієвому. Тому і постаралися відразу ж нав'язати свою гру. Правда, втілити задумане їм так і не вдалося.

Підопічні Миколи Шевцова швидко стали повноправними господарями на майданчику і, не відкладаючи в довгий ящик, почали робити результат. Причому, не просто результат, а гарний результат. Вже на 4-й хвилині Сильченко з Турчаком змусили голкіпера гостей виймати м'яч з сітки. Турчак пробив - Денюжкін з ударом впорався, але захисники не підстрахували свого воротаря і Сільченко першим встиг на добивання.

Після забитого гола господарі й не збиралися заспокоюватися. Напевно, пам'ятали Єнакієвця, як зовсім недавно втратили перемогу в Рівному, ведучи з рахунком 4:3. Тому, бажання забити ще було хоч відбавляй. Тим більше, у Єнакієвцем багато що виходило в атаці. Ось тільки трохи не щастило з останнім ударом. Але це тільки в проміжку з 4-го по 12-у хвилину.

На 12-й хвилині єнакіївським футболісти подвоїли свою перевагу. На цей раз гол зробили Нестерук та Замятін. Перший пробив, воротар знову впорався з ударом, але м'яч знову відлетів до Віталія, який зробив передачу на вільного капітана. І вже Валерій з близької відстані відправив м'яч у ворота.

І знову в матчі наступило невелике затишшя, яке тривало зовсім недовго. На 15-й і 16-й хвилинах Доманський і Нестерук довели перевагу своєї команди до чотирьох м'ячів.

Здавалося, інтрига щодо переможця в цьому матчі померла. Був тільки одне питання - чи повторить "Єнакієвець» своє досягнення 9-го туру. Нагадаємо, тоді Єнакієвця обіграли «Кардинал-Рівне» з рахунком 9:2. Але інтригу воскресив Маринюк, який на 18-й хвилині замкнув простріл Трігубца.

Але цей гол так і не зміг переламати хід гри, і зупинити господарів, які зловили кураж і в яких горіли очі. Після початку другого тайму вони трохи перепочили і на 28-й хвилині завдали три удари, які остаточно зломили підопічних Юрія Бахівського. Чуднів, Доманський і Скорий протягом однієї хвилини тричі розписалися у воротах рівнян.

Але навіть на цьому Єнакієвця не зупинилися. На 32-й і 38-й хвилинах Чуднів і Доманський відповідно забили ще по м'ячу. Могли гості забити другий гол і зробити рахунок 9:2, але пробиваючи дабл-пенальті, Тригубець не зміг переграти Сагайдаченко.

Таким чином, «Єнакієвець», завоювавши красиву перемогу, виходить вперед у серії. Тепер Єнакієвцем потрібно тільки підтвердити, що вони сильніші за «Кардинала-Рівне». А зробити це в грі з командою, якій вже нічого втрачати, буде дуже непросто.

Сергій Малов

«Єнакієвець» - «Кардинал-Рівне» - 9:1

«Єнакієвець»: Мельник (Сагайдаченко, 37) - Доманський, Мірошник, Замятін, Нестерук - Хурсов, Турчак, Скорий, Сильченко - Багатих, Чуднів
«Кардинал-Рівне»: Денюжкін - Піддубний, Тригубець, Маринюк, Паршиков - Басіч, Волянюк, Танський, Чеботарьов - Когут, Сондак
Голи: Сильченко (4), Замятін (12), Доманський (15, 28, 38), Нестерук (16), Скорий (28), Чуднів (28, 32) - Маринюк (18)
Попередження: Доманський (19)

Удари (в ствір): 34 (18) - 20 (10)

Переглядів: 448 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]