Головна » 2011 » Вересень » 9 » ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ЕКСТРА-ЛІГА. АНОНС МАТЧІВ 2-ГО ТУРУ
15:26
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ЕКСТРА-ЛІГА. АНОНС МАТЧІВ 2-ГО ТУРУ
Чемпіонат України "Екстра-ліга" набирає обертів. У суботу, 10 вересня, відбудеться другий тур. 

СХІДНІ РОЗБІРКИ
Стартує тур матчем у Єнакієве, де місцевий "Єнакієвець" зустрінеться із "Монолітом". Після перших поєдинків у команд кардинально різні настрої. Якщо клуб із Донеччини впевнено на виїзді переміг ЛТК 6:2, то "Моноліт" розгромно поступився харківському "Локомотиву" 0:7.

Минулого чемпіонату ці команди зустрічались двічі. Перша їхня зустріч також була на початку сезону, а саме у першому турі. Тоді "Єнакієвець" на виїзді переміг "Моноліт" 4:3. У матчі другого кола підопічні Миколи Шевцова також здолали харківську команду 5:4. Так що у "Моноліта" вдосталь мотивації, щоб боротись за перемогу у цьому поєдинку. Тим більше їм треба якось виправлятись після поразки у дербі.

ДВОБІЙ ДВОХ "Л": ЛЬВІВ ПРОТИ ЛУГАНСЬКА
Через годину після стартового свистка на Батьківщині президента, розпочнеться поєдинок у Львові, де "Енергія" зіграє із ЛТК. Тут також ситуація схожа до матчу у Єнакієве. Одна команда здобула стартову перемогу, інша зазнала поразки у домашніх стінах. Єдиною втратою "енергетиків" у переможному матчі із "Кардиналом" було те, що червону картку отримав Денис Овсянніков. Він доволі грубо зіграв у одному із епізодів і отримав червоне "світло". Тому Денис у матчі із ЛТК своїм партнерам точно не допоможе.

Але команда у Станіслава Гончаренка доволі збалансована і тренер думаю знайде заміну Денису. Тим більше проти ЛТК "енергетики" вдома завжди виступали добре. Минулого року львів'яни перемогли 5:1. Та й нещодавно команди вже зустрічались на паркеті палацу спорту "Галичина" у рамках групового турніру "Кубку Львівщини". За доволі рівної гри перемогу здобули "енергетики" 3:1.

Щодо луганської команди, то вони хочуть виправитись за поразку на старті. До речі, в кого буде більша підтримка у цьому поєдинку ще не відомо, адже тренує команду із Сходу львівський спеціаліст Роман Ковальчик, який має багато прихильників і друзів у Львові. Та й грають за команду три вихованці саме львівського футзалу Тарас Кузь, Назар Цимбаляк і Тарас Шурак.



ЧИ ВІДБУДЕТЬСЯ ДЕБЮТ БРАЗИЛЬЦІВ?
А о 16:00 у Івано-Франківську зіграють діючий чемпіон країни "Ураган" і "Кардинал-Рівне". Напевне, саме цей поєдинок можна вважати центральним у турі, адже до чемпіона тепер підвищена увага. Та й усі чекають дебюту у офіційних поєдинках трьох бразильських новачків франківського клубу: Мукадо, Карліньоса і Ділву. Всім цікаво побачити, кого ж купив "Ураган" під час міжсезоння.

Протистоятиме "Урагану" "Кардинал", який також на цей сезон ставить завдання потрапити у трійку медалістів. Рівненська команда доволі непогано провела перший поєдинок проти "Енергії", хоча й зазнала поразки. Після віце-чемпіона на підопічних Сергія Піддубного чекає випробування чемпіоном. У Франківську "Кардинал" виступає невдало. За 4 роки зустрічей "Кардинал" програв усі поєдинку у Івано-Франківську. Але невдалу статистику можна спробувати змінити цього разу.

Втратою для "Кардиналу" є те, що не зіграє через дискваліфікацію Танський. Нагадаємо, що у першому поєдинку Віталій отримав дві жовтих картки.

Володимир КРУПЧУК. Екстра-ліга.

Екстра-ліга. 2 тур - 10 вересня
"ЄНАКІЄВЕЦЬ" (Єнакієве) - "МОНОЛІТ" (Харків)
12.00. Донецьк. Спорткомплекс "Донбас"
Арбітри: Генадій Гора (Київ), Юрій Щепанський (Львів).

"ЕНЕРГІЯ" (Львів) - ЛТК (Луганськ)
13.00. Львів. ПС "Галичина"
Арбітри: Микола Подранний (Вінниця), Сергій Конюхов (Житомир).

"УРАГАН" (Івано-Франківськ) - "КАРДИНАЛ-РІВНЕ" (Рівне)
16:00. Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізвиховання
Арбітри: Олег Коваленко (Донецьк), Ігор Якимишин (Львів).
Переглядів: 494 | Додав: Andrey | Теги: 2 тур, Анонс, екстраліга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]