Головна » 2011 » Квітень » 2 » Близкуча перемога Кардинал-Рівне! +ВІДЕО!
15:09
Близкуча перемога Кардинал-Рівне! +ВІДЕО!
«Локомотив» - «Кардинал-Рівне» - 0:2 

«Локомотив»: Литвиненко - Федорченко, Білоцерківець, О. Сорокін, Кисельов - Камеко, Д. Клочко, Д. Сорокін, Журба - Одегов, Вершинін
«Кардинал-Рівне»: Денюжкін - Маринюк, Піддубний, Тригубець, Паршиков - Танський, Басіч, Волянюк, Чеботарьов - Сондак, Когут
Голи: Тригубець (37), Піддубний (40) 
Попередження: О. Сорокін (38) - Тригубець (18)

Удари (в ствір): 42 (25) - 17 (15)

Схоже, що харківський «Локомотив» другий сезон поспіль наступає на одні і ті ж граблі. Рік тому залізничники були в кроці від завоювання бронзових медалей чемпіонату країни, проте несподівано будинку втратили очки у зустрічі з аутсайдером житомирським «контингентом» і в підсумку виявилися четвертими.

Тепер же у підопічних Євгена Ривкіна перед двома заключними турами був прекрасний шанс зайняти перше місце за підсумками групового турніру. Для цього їм знову таки на своєму полі треба було обов'язково перемогти «Кардинал», який вони розгромили минулої осені в Рівне з рахунком 7:1. Але, на жаль. Харків'яни не тільки не виграли, а й примудрилися програти, та ще й з «сухим» рахунком.

Стартові хвилини звітного поєдинку опинилися за «Локомотивом». Вже на другій хвилині харків'янин Микола Білоцерківець опинився віч-на-віч з Віталієм Денюжкіним, але не зумів переграти його в «ближньому бою». На третій хвилині Дмитро Сорокін на правому краю атаки обіграв суперника і лівою ногою пробив у дальній кут воріт - м'яч потрапив у штангу. Небезпечно атакували також Віталій Кисельов, Дмитро Клочко і все той же Білоцерківець, але їх удари мети не досягли.

Відбивши таке серйозний наступ господарів поля, гравці «Кардинала» самі пішли вперед, і на 7-й хвилині штанга вже врятувала ворота залізничників. Це Олександр Басіч вирішив пробити з середньої дистанції, але трохи промахнувся. Першим на добиванні виявився партнер Басіча Віталій Танський, проте з трьох метрів він пробив повз воріт.

Надалі гра проходила з перемінним успіхом. Гравці обох команд багато атакували і били по воротах суперників, але обидва голкіпера і Віталій Денюжкін, і Дмитро Литвиненко діяли надійно і відбивали все, що летіло в їхній бік.

Після перерви малюнок гри не змінився. На 21-й хвилині Дмитро Сорокін вийшов один на один з воротарем гостей і в черговий раз Денюжкін зіграв вище всяких похвал. Через п'ять хвилин Олег Чеботарьов промчав по правому флангу і, зблизившись з Литвиненком, не став бити, а віддав передачу на вільного партнера. Михайло Волянюк головою бив, здавалося б, напевно, але Віталій Одегов підстрахував свого воротаря і теж головою з лінії воріт вибив м'яч у поле.

Розв'язка в цьому матчі наступила на 37-й хвилині. Спочатку Сергій Піддубний небезпечно пробив по воротах «Локомотива», але Дмитро Литвиненко перевів м'яч на кутовий. Той же Піддубний швидко розіграв стандарт, і Сергій Тригубець чітко замкнув дальню штангу.

Всі спроби харків'ян відігратися ні до чого не привели. Не допомогли ні тайм-аут, який узяв Євген Ривкин, ні вихід п'ятого польового гравця в особі Дмитра Клочко. А коли до кінця матчу залишалися лічені секунди, Сергій Піддубний зі своєї половини поля вразив порожні ворота тепер вже колишнього лідера нашого чемпіонату.

Новинка! Нажмите на слова вверху, чтобы увидеть альтернативный перевод. Отказаться


Категорія: Екстраліга | Переглядів: 529 | Додав: Andrey | Теги: вища ліга, футзал, кардинал-рівне. вища ліга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]