Головна » 2011 » Березень » 26 » Близкуча перемога Кардинал-Рівне + ФОТО
15:25
Близкуча перемога Кардинал-Рівне + ФОТО
«Кардинал-Рівне» - «Єнакієвець» - 4:3 

«Кардинал-Рівне»: Пітула - Маринюк, Піддубний, Тригубець, Паршиков - Басіч, Танський, Сондак, Волянюк, Чеботарьов, Когут
«Єнакієвець»: Мельник - Скорий, Турчак, Сільченко, Багатих - Хурсов, Доманський, Замятін, Нестерук, Чуднів, Гуменюк,
Голи:Турчак (9 - автогол), Чеботарьов (27), Тригубець (28, 37) - Гуменюк (31), Нестерук (38, 40) 
Попереджений:Піддубний (40) 

Удари (в ствір): 14 (8) - 17 (15)

Кардинал-Рівне продемонстрував близкучу гру і впевнено переграв досить сильного суперника.

Після прикрої поразки в Єнакієво з рахунком 2-9 справою честі для рівнян було виграти у цьому матчі.

З перших хвилин гра проходила досить нервово і без особливих загострень. Команди по черзі атакували але до небезпечних моментів справа не доходила. Але на 9 хвлині Кардиналу вдалась непогана атака і Мар'ян Маринюк прострілив в штрафну після чого гравець Єнакієвця Турчак зрізав м'яч у власні ворота.

Після забитого гола Кардинал окрилений успіхом пішов в перед і перевага рівнян почала зростати, все більше і більше рівняни контролювали м'яч на чужій половині поля. Проте і Єнакієвець мав непогані шанси для взяття воріт. Удари Хурсова, Замятіна і Чуднова могли досягти мети якби не майстерність Андрій Пітулі. А на прикінці першого тайму вже Нестерук зрізав м'яч у власні ворота, гостям допомогла близкуча реакція їх голкіпера.

В другому таймі вже Єнакієвець з перших хвилин пішов відігруватися і Валерій Замятін декілька раз пробивав по воротах. проте Пітуля легко справився з цими ударами. А Кардинал зосередився на захисті і почав грати на контратаках. На 27 хвилині господарі провели зразкову контратаку і вийшовши вдвох на одного голкіпера свій шанс не змарнували. Михайло волянюк віддав передачу на Олега Чеботарьова і той переправив м'яч вже у порожні ворота. А ще за 1 хвилину рівняни довели рахунок до розгромного. Піддубний прострілив з права і Сергій тригубець практично з лінії воріт зробив рахунок 3-0.

Склалось враження що Єнакієвець посипався. проте тренер гостей вчасно взяв таймаут після якого Замятін вийшов 5-м польовим. Гра в більшості досить швидко почала приносити свої результати і вже на 31 хвилині Денис Гуменюк обігравши на швидкості Басіча сильно пробив в нижній кут воріт.

Далі гра дещо заспокоїлася проходила кілька хвилин без моментів. Кардинал-Рівне вімкнув пресинг і гостям важко вдавалося перейти власну половину поля.

Гості продовжували грати з 5-м польовим і на 37 хв після невдало розіграного ауту м'яч опинився в Сергія Тригубця і він переправив його в порожні ворота.

4-1, здавалось би перемога вже в Кардиналу в кишені, мабуть ці думки були і в головах гравців Кардиналу. бо інакше ніж розслабленістю пояснити дава пропущені м'ячі важко.

А до честі гостей вони не здалися і спромоглись на 38 та 40 хвилинах скоротити рахунок до мінімуму. Однак більшого господарі дозволити їм не могли і гра так і завершилася з перемогою рівнянн.

Якщо проаналізувати цей матч то Кардинал-Рівне дуже багато в чому переграв Єнакієвець і це вселяє велику долю опримізму на матчі плей-офф.

В Кардинала є теоретичні шанси поборотися за 4 місце з тим же Єнакієвцем. проте потрібно перемагати в Харкові локомотив і вдома ТВД і чекати що Єнакієвець в двох останніх матчах вдома з Енергією та на виїзді з ПФС набере 1 очко.

Однак вже зараз можна з великою долею ймовірності сказати що в плей-офф доведеться грати або з Єнакієвцем, або з Енергією.




Категорія: Екстраліга | Переглядів: 637 | Додав: Andrey | Теги: вища ліга, футзал, Кардинал-Рівне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Andrey  
0
Тут трошки не так. Спочатку грає слабша 2 вдома. Потім сильніша 2 вдома а якшо нада то сразу після 4-ї гри грається і 5 на наступний день.

5 KROKODILLER  
0
в баскєті - та команда яка вище в турн табл грає перші матчі вдома, відповідно і 5 гра також вдома. може і тут так

4 Andrey  
0
ну то да тут питання на чиєму майданчику розпочинати. А то шо з єначкою то десь 90%

3 KROKODILLER  
0
подивися трохи вище мого повідомлення. там буде smile

2 Andrey  
0
То полюбому з ним, але тут питання де 5 гра при нічийному рахункуу в серії буде проходити.

1 KROKODILLER  
0
єнак набере більше ніж 1 очко. грати нам з ними знову cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]