Головна » 2011 » Грудень » 16 » Андрій ФЕДЮК: Сергій Піддубний сказав мені «Ти можеш шукати собі нову команду».
15:28
Андрій ФЕДЮК: Сергій Піддубний сказав мені «Ти можеш шукати собі нову команду».
Екс-гравець "Кардинал-Рівне" Андрій Федюк покинув рівненський клуб. За словами головного тренера «Кардинала» Сергія Піддубного, Федюк покинув команду за особистим рішенням. Чи справді це так кореспондент «СПОРТИВКИ» зателефонував Андрію Федюку та поспілкувався з ним про причини такого рішення, а також про ймовірні варіанти продовження футбольної кар’єри.

-Насамперед вітаю з іменинами. Як і де відзначатимеш?

-Відзначатиму у сімейному колі: дружина, донька, мама, тесть. А так ніяких друзів не запрошував, святкуватиму вдома.

-В інтернеті з’явилася інформація про те, що ти залишив рівненський «Кардинал». Чим викликано таке рішення?

-Так, це правда. Це сталося з моєї ініціативи. Однак до цього мене спонукало декілька причин. В одному зі своїх інтерв’ю Сергій Олександрович Піддубний сказав, що до мене претензій не було. Мені не відомо чому він так сказав. Адже якраз до мене було чимало претензій по грі. Це він мені особисто висловлював. А, взагалі, пролунала така фраза: «Ти можеш шукати собі нову команду». Тому я вирішив не створювати перепон для тренера. Якщо вже людина каже такі речі, що я можу шукати команду, я прийняв рішення залишити «Кардинал». Тому у цьому питанні ми пішли один одному на зустріч і вирішили з доброї волі розірвати контракт.

-Зараз ти у Львові?

-Так, приїхав додому.

-Вже роздумуєш про якісь команди, де міг би продовжити кар’єру гравця?

-Інформація про розірвання контракту з’явилася лишень нещодавно. Зараз підтримую функціональну форму самостійно. Бігаю кроси, тренуюся із однією з місцевих львівських команд. Я не знаю, коли там відкривається трансферне вікно. Поки що сиджу на місці у Львові. А хто і коли буде телефонувати мені поки що не можу сказати. Як буде далі передбачити не можу. Хто цікавиться фут залом, той знає мої можливості. Адже ж інтернет – це велика сила, всі бачать, всі читають. Якщо я буду комусь потрібен, тоді будемо говорити. Форму я підтримую, якщо будуть якісь пропозиції, щоб бути готовим до гри. Все залежатиме від того, яке в мене футбольне ім’я, я к я себе проявив у минулому виступаючи в «Енергії» та «Кардиналі».

-Ти згадав «Енергію». Керівники цього клубу зараз до тебе не зверталися?

-Ні з «Енергії» зараз ніхто не телефонував

Автор: Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ'ЯК
За матеріалами: Газета Спортивка
http://galsports.com
Категорія: Новини клубу | Переглядів: 1002 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал рівне федюк футзал | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]