Головна » 2011 » Вересень » 11
Сергій ГУПАЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
- Ми виграли матч - це найголовніше, і що тут коментувати. 7:2 - це не показник, адже ви знаєте, що в міні-футболі рахунок може змінюватися протягом однієї хвилини. Дав Бог, і ми забили сім м'ячів. Приємно, що сьогодні ми зіграли єдиною командою - усі тринадцять футзалістів, які й показали результат. Я вітаю нас і вас усіх з перемогою! Дякую за увагу.

Сергій ПІДДУБНИЙ, головний тренер "Кардиналу-Рівного":
- Перш за все хочу привітати команду "Ураган" з перемогою. Що стосується гри нашої команди, то можу сказати, що команда зіграла моментами непогано, але багато моментів в обороні призвели до голів, які перекреслили всі, фактично, ... Читати далі »
Переглядів: 541 | Додав: Andrey | Дата: 11.09.2011 | Коментарі (0)

"Ураган" на власному майданчику розгромив "Кардинал-Рівне" у прем'єрному матчі чемпіонату України під егідою Екстра-ліги - 7:2. Визначальними у цій грі стали стартові хвилини кожного з таймів, коли у ворота гостей влетіли по два м'ячі. 

Оговтатись від таких футзальних нокдаунів рівненцям не вдалося, а швидкий дубль Сержао, який кращий бомбардир минулого чемпіонату оформив всього за 45 секунд, і взагалі вбив інтригу для вболівальників. Про їхній вибір напередодні гри - читайте трохи нижче...

У складі чемпіонів України матч з "кардиналівцями" розпочали два бразильські новачки - Карліньос та Мукадо, а ще один їхній земляк Ділву був змушений спостерігати за грою в компанії з Сімкою і Тменовим - ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: Andrey | Дата: 11.09.2011 | Коментарі (0)