Головна » 2011 » Вересень » 04


Сергій Піддубний: На четвірку ми заслужили

- Якщо оцінювати гру нашої команди по п’ятибальній системі, то, думаю, на четвірку ми заслужили, - каже Сергій Піддубний. - Змістом гри я задоволений. Інша справа, результат, ним, звісно, я невдоволений. Ми нав’язали непростому супернику свою гру. Але на результаті позначився клас команд. Вони свої моменти практично по максимуму реалізували, мали три ігрові моменти, з яких два матеріалізували у гол. Ми ж п’ять моментів створили, а забили лише один раз.

- Дєнюжкін останні дві хвилини першого тайму та п’ять завершальних хвилин другого тайму переходив центр майданчику. Сподівалися, що і без залучення воротаря до атак зможете зрівняти рахунок?

- На цьому етапі ми не готові грати із п’ятим польовим гравцем. Окрім того, у нас коротка лава запасних. До сезону пі ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: KROKODILLER | Дата: 04.09.2011 | Коментарі (0)



У першому турі розіграшу Екстра-ліги «Кардинал-Рівне» поступився львівській «Енергії» з рахунком 1:3.

Гра видалася напрочуд емоційною та інтригуючою. У першому таймі на гол Якуніна (8 хв), господарі відповіли влучним ударом Михайла Волянюка (10 хв). На 13-й хвилині відзначився Павленко. Хоча м"яч і влучав в руку у межах штрафної гравцям Енергії (2 рази), арбітр був на своєму і не фіксував порушень. Звісно, це викликало бурю шквальних емоцій з боку глядачів, фанатів та гравців.

Наприкінці першого тайму Овсянніков після свистка ударив молодого Дмитра Ситника, Віталій Танський вступився за свого одноклубника і штовхнув Овсянікова на паркет. На майданчик вибігли представники обох команд, не втримався навіть президент Кардинал-Рівне Володимир Валявка, який буквально вилетів з глядацького сектора на майданчик. Впрод ... Читати далі »
Переглядів: 524 | Додав: KROKODILLER | Дата: 04.09.2011 | Коментарі (0)