Головна » 2011 » Серпень » 17


- Ми трохи прорахувалися з часом, і запізно приїхали на гру. Через це футболісти не змогли як слід відпочити та підготовуватися до матчу. Як наслідок - вже на перших хвилинах бразильці з грузинської "Іберія-Стар" забили нам два м'ячі. До середини першого тайму наші хлопці "увійши в колію" і гра вирівнялася. Незважаючи на те, "Кардинал" так жодного разу і не вийшов вперед у рахунку, зараз ми можемо сміливо сказати, що навіть з такими командами, де грають одні бразильці можна грати на рівних і навіть перемагати. Звісно, зараз прикро за те, що не змогли здобути перемогу в матчі з "Іберією". Сподіваємось в наступних матчах ми виправимось.
Переглядів: 478 | Додав: KROKODILLER | Дата: 17.08.2011 | Коментарі (0)



Матчем з командою "Іберія-Стар" (Грузія) на турнірі "Кубок Львівщини 2011" МФК "Кардинал-Рівне" розпочав останній етап підготовки до Чемпіонату Єкстраліги.

Матч завершився з рахунком 6:3 на користь "грузинських бразильців". У рівнян дубль на рахунку Олександра Бондаря, ще один гол забив Михайло Волянюк. У команди "Іберія-Стар" всі шість голів забили бразильці: Луіс-2, Роніньо, Ромаріо, Бруно Мело - 2.

«Іберія» (Тбілісі, Грузія). Це найуспішний міні-футбольний клуб Грузії останніх років. У сезоні 2010/11 «Іберія» стала єдиним клубом, який взяв участь у всіх розіграшах Кубка УЄФА по міні-футболу. Домінуючою силою в національному чемпіонаті «Іберія» стала у 2002-му році, після чого ко ... Читати далі »
Переглядів: 498 | Додав: KROKODILLER | Дата: 17.08.2011 | Коментарі (0)