Головна » 2011 » Квітень » 29

Амбіції довелося відкласти

Обидві команди дуже амбітні і достойно боролись у чвертьфіналі плей-офф. Але після двох домашніх матчів, в яких і «ТВД» і «Кардинал» не змогли здобути дві перемоги, обом клубам виявилося не до снаги на виїзді двічі здолати своїх суперників, після чого вони й припинили боротьбу за медалі.

Але їхні чвертьфінальні серії були зовсім різними. «Кардинал» перший матч удома програв «Єнакієвцю», але у другому поєдинку здобув перемогу і залишив собі шанси на боротьбу у Єнакієвому. Але, як виявилось, боротьби не було. «Єнакієвець» у своєму залі не залишив рівнянам жодних шансів.

«ТВД» ж навпаки, перший матч виграв, а у другому зазнав поразки. Зате, як мужньо «теведисти» бились на виїзді! Перемога за пенальті - і вони вийшли вперед у серії, але все ж програли два наступних матчі і не змогли створити сенсацію. Хоч і чв ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: KROKODILLER | Дата: 29.04.2011 | Коментарі (0)

Програма про український футзалі + ВІДЕО

Представляємо Вашій увазі другий випуск програми про український футзалі Viva ФУТЗАЛ, який вийшов в ефір 26 квітня на телеканалі «Спорт1».

У програмі:

- Справжній голепад в Єнакієвому. Для «Кардинал-Рівне» так і залишилося загадкою, як же грати проти «Єнакієвця» на його майданчику.

- На одній тактиці серію у «Енергії-Тайм»не виграти. Севастополь двічі з однаковим рахунком поступається у Львові.

- «Моноліт» перевершив себе в дербі з «Локомотивом», але цього не вистачило для виходу в півфінал - далі йдуть «залізничники».

- У самій затяжний серії плей-офф «Ураган» зломив опір «ТВД» - бразилець Сержан на івано-франківському паркеті був нестримний.
... Читати далі »
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 498 | Додав: Andrey | Дата: 29.04.2011 | Коментарі (0)