Головна » 2011 » Березень » 14

Гріх господарям було жалкувати з результату звітної гри, тому вони без проблем погодилися прокоментувати зустріч.

Першим в «обійми» преси потрапив Сергій Піддубний, який нещодавно став батьком.

- Ця гра не була складною для нас. Звісно ми не очікували настільки легкої перемоги, адже коли грали в гостях, нам не так просто вдалося здолати суперника (4:3). Взагалі в Луганську досить молода і амбітна команда, прийшов новий тренер, який звичайно має на меті довести керівництву клубу, що він на вірному шляху. Тому ми знали, що буде складно, але свого часу нам вдалося підсилити склад двома доволі потужними гравцями (Сергій Тригубець і Мар’ян Маринюк) і після їхньої появи в складі, ми з Андрієм Паршиковим отримуємо справжнє задоволення від гри з такими партнерами. А стосовно забитого мною голу, тут можу сказати лише одне – давно прагнув заби ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: KROKODILLER | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (0)


Одні не бажали, інші не могли

Востаннє МФК «Кардинал-Рівне» перед своїми уболівальниками в офіційному матчі з’являвся більше двох місяців тому, а саме у поєдинку 14-ого туру з «ПФС» (Севастополь). Відтак зрозумілим виявився той глядацький ажіотаж, який очікувався та мав місце під час звітного поєдинку – рівненські вболівальники просто скучили за футзалом високого ґатунку і тому вщерть заповнили трибуни спорткомплексу на вулиці Фабричній.

Розпочали суперники свій поєдинок із місця одразу в кар’єр. Не пройшло й чверті хвилини після стартового свистка арбітра, коли Володимир Удовиченко змушений був витягувати м’яч із сітки власних воріт. Перший м’яч у ворота гостей вийшов напрочуд курйозним. Олександр Стріле ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: KROKODILLER | Дата: 14.03.2011 | Коментарі (2)